Wpis z mikrobloga

• 5
Ja kogo też nie znalazłam tego minimum bo zawsze jest któras z opcji : ma cię w dupie , nie dba o higiene, ogląda się za innymi i się z tym nie kryje , jest kłótliwy przekorny uważa że ma zawsze rację , uważa że to kobieta powinna za nim gonić czyli tak zwane shit testy i można tak wymieniać bez końca , chociaż pewnie i znajdą się baby co będą tolerowały
  • Odpowiedz
@Klimbert jak byłam młoda i bardzo głupia to byłam z facetem który tydzień nie mył fiuta i był obrażony że ktoś nie chce go tknąć
LIZ DZIWKO MUJ SER
Tak takie fleje istnieją wśród facetow
  • Odpowiedz
A ja złapie faceta za jaja na ulicy bo mam okres i to wymusza na mnie natura

Nie tłumacz jakimiś wyimaginowanymi naturami braku kontroli nad sobą

@Linnior88: A co ma fizyczny kontakt, do wzrokowego? Facet się ogląda i tyle, jakby podchodził macać to już chyba trochę inaczej wygląda, nie uważasz? I dałaś dobry przykład z tym okresem, bo właśnie kobiety mają wtedy "nastroje" i nic z tym nie poradzą, tak
  • Odpowiedz
  • 4
Dla twojego łba pewnie będzie za dużo, że głosowałam na PO, które słynie z tego, że zrównali wiek emerytalny, przez co cała masa innych pustych łbów przestała na nich po tym głosować i mieliśmy potem 8 lat najgorszych rządów ever

@MechanicznaPitaja: przecież nie głosowałaś wtedy za nimi z powodu kwestii zrównania wieku emerytalnego bo oni nie mieli tego w planie, który przedstawiali społeczeństwu przed wyborami.
  • Odpowiedz
  • 12
jak byłam młoda i bardzo głupia to byłam z facetem który tydzień nie mył fiuta i był obrażony że ktoś nie chce go tknąć

LIZ DZIWKO MUJ SER

@Linnior88: zdecydowana większość facetów jednak dba o higienię. To, żę trafiłąś na taki przypadek nie powinno powodować, że teraz obwiniasz o to wszystkich mężczyzn.
  • Odpowiedz
@Klimbert

>jak byłam młoda i bardzo głupia to byłam z facetem który tydzień nie mył fiuta i był obrażony że ktoś nie chce go tknąć

>LIZ DZIWKO MUJ SER

@Linnior88: zdecydowana większość facetów jednak dba o higienię. To, żę trafiłąś na taki przypadek nie powinno powodować, że teraz obwiniasz o to wszystkich mężczyzn.

A to że trafia się jedną dziwna kobieta nie powinna u ciebie powodować p---------a że BABY
  • Odpowiedz
@Faraluch:

dla niektórych to trudna decyzja i nie są pewni, bo sprawa jest skomplikowana. Pewnie dla takiej osoby lepiej mieć wybór, mimo że ja rozumuję oczywiście tak jak ty

W sumie racja, nie napisała tam, że na 100% nigdy nie chciała, tylko, że nie myślała, to faktycznie trochę inna sytuacja ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@okcydencik

@Linnior88: czemu nie mogę patrzeć na audi bmw mając Mercedesa?

A założę się że połowa twoich postów to użalanie się jakie baby są zle powierzchowne i interesowne , dlaczego ? Dlatego że projektujesz swoją wyniosłość i arogancję na innych
  • Odpowiedz
@Klimbert: Niektórzy czasem zwyczajnie mają pecha do ludzi albo są w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie. Moim zdaniem czas na znalezienie drugiej połówki na lata to liceum / studia. Później jest już bardzo trudno. W klubie nie, w pracy nie bo to recepta na katastrofę. Zostaje jakieś sztuczne randkowanie i powolne budowanie fundamentów. I lejesz ten beton a później okazuje się po roku gdy zamieszkacie razem, że nie jesteście w
  • Odpowiedz
Ja kogo też nie znalazłam tego minimum bo zawsze jest któras z opcji : ma cię w dupie , nie dba o higiene, ogląda się za innymi i się z tym nie kryje , jest kłótliwy przekorny uważa że ma zawsze rację , uważa że to kobieta powinna za nim gonić czyli tak zwane shit testy i można tak wymieniać bez końca , chociaż pewnie i znajdą się baby co będą tolerowały
  • Odpowiedz
najczęściej te wymagania z kosmosu to żeby się chociaż myl zmieniał ubrania i nie oglądał za innymi i żeby miał stała pracę xD f

@Linnior88: Weź nie rób sobie jaj. Takie wymagania to może dwa, trzy pokolenia do tyłu by przeszły. aby miał pracę, nie pił i nie bił. Gdyby było jak piszesz nie było by tylu singli.
Tak samo nie poznałem nigdy faceta który będąc dorosły jakoś się zaniedbywał typu śmierdzi
  • Odpowiedz