Aktywne Wpisy
kopilop +18
#kuchnia #gotujzwykopem
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania
Moja kobieta napaliła się na thermomixa. Uważam że lidlomix jest tak samo dobry za 1/3 ceny. Jak to wytłumaczyć kobiecie?
Chciałem kupić jej na 30stke lidlomixa ale nie chcę później słyszeć narzekania

Howea +90
Jak wygrał Nawrocki to wkurzona zaczęłam szukać nieruchomości w krajach śródziemnomorskich i zobaczyłam, że jakbym sprzedała to co mam w Polsce to mogłabym sobie kupić dom nad morzem w Chorwacji i teraz ta myśl nie daje mi spokoju. Przecież to byłoby takie piękne. Życia by mi nie starczyło, żeby eksplorować te wszystkie wyspy i to co tam jest. Boję się trochę, bo jak coś mi w głowie zaczyna kiełkować to wkrótce okazuje

#demografia #dzieci #zwiazki
źródło: xx22
Pobierz@Linnior88: To są wymagania, które spełnia zdecydowana większość mężczyzn. Ba, nawet więcej mężczyzn spełnia te warunki, niż kobiet.
Być rodzinnym, uczuciowym, pragnącym potomstwa i jednocześnie samotnym to niesamowita tortura...
Natomiast to co Ty napisałeś że starczy takie minimum też jest przesadą i tyle. Przez 20 lat 35 letnia laska nie znalazła by żadnego faceta które spełniał by te minimum które opisujesz?
@Klimbert: To akurat typowa feministyczna propaganda na którą kobiety są podatne bo ściąga z nich odpowiedzialność. Kobiety chcą dzieci, ale boja się brać odpowiedzialność za swoje życie i tu wchodzi feminizm który im mówi że mają czas, że kariera ważniejsza (przeważnie kariera w żabce xD) i ogólnie nawet jak będą miały
Można pracować nad mięśniami ale nad wzrostem i mordą już niezbyt. W związku ważniejszy powinien być charakter ale to jest związek a nie przyjaźń. Obie osoby muszą się podobać również fizycznie nawzajem, chociaż na początku (wiadomo, że ludzie się starzeją i tracą na wyglądzie).
@MechanicznaPitaja: 17 lat to sporo czasu aby znaleźć odpowiedniego faceta. Z byle kim i byle kiedy to można sobie zrobić dziecko w wieku 20 lat, a nie w wieku 30+ lat.
Gdzie jest mój harem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kujukuju: kij wiesz a się odzywasz. Uwielbiam takie projekcje xD Akurat tak się składa, że nie mam absolutnie nic do samotnych matek szukających faceta na tinderze bo życie się różnie ukłąda i facet zawsze może opuścić kobietę albo zwyczajnie po prostu umrzeć.
@BillieJane: i po co te urojenia? Ani słowem nie napisałem co ja wolę, bo to nie ma w tym temacie znaczenia. Powtarzam tylko ich słowa.
@Zgrywajac_twardziela: dla niektórych to trudna decyzja i nie są pewni, bo sprawa jest skomplikowana. Pewnie
Ja kogo też nie znalazłam tego minimum bo zawsze jest któras z opcji
@Linnior88: I w ten sposób odpada 99,9% populacji mężczyzn, bo nasza biologia niejako wymusza na nas to "oglądanie się". Ten 0,01% to po prostu niewidomi, ich ta przypadłość nie dotyczy ¯\(ツ)/¯
To cie interesuje, że jesteś częścią systemu i przejdziesz na emeryturę w super niskim wieku i będziesz pasożytować na społeczeństwie.
@MechanicznaPitaja: nie zabezpieczysz. Jeśli myślisz
A ja złapie faceta za jaja na ulicy bo mam okres i to wymusza na mnie natura
Nie tłumacz jakimiś wyimaginowanymi naturami braku kontroli nad sobą