Aktywne Wpisy

Gmeras +581
Witajcie obserwujące Mirki, aktualizując wątek jak już większość wie z różowa jest bardzo źle, nie ma z nią żadnego kontaktu ani nie wykonuje żadnych ruchów ciałem tak zwany stan wegetatywny, nadal jest wentylowana mechanicznie przez respirator, stan leczenia na Intensywnej Terapii dobiega końca, wspólnie że szpitalem organizujemy jej Zakład Opieki Leczniczej tu duże podziękowania dla SCCS w Zabrzu za duża chęć pomocy. Różowa prawdopodobnie pojedzie do Krakowa który jest chętny ja przyjąć

ReggieNoble +162
Oto fotografia Hanny Stilley Gorby, kobiety urodzonej w roku...1746. Nie istnieje fotografia przedstawiająca osobę, która urodziłaby się wcześniej od niej. Wyobraźcie sobie, że kobieta z fotografii urodziła się w czasie, gdy w Polsce panował August III Sas, gdy żyli jeszcze David Hume, Immanuel Kant. Gdy miała lat 14, na tron carski w Rosji wstępowała Katarzyna II. Gdy miała lat 30, powstawały Stany Zjednoczone Ameryki. Kobieta, która była starsza od Johanna Wolfganga von
źródło: comment_YNmCBHQ2RLFkkW17aPXc9pzq4shS3vvf
Pobierz

#demografia #dzieci #zwiazki
źródło: xx22
Pobierz@Klimbert: dopisujesz sobie swoje tezy, jak by miała dużą potrzebę posiadania dziecka, to już by je miała najpewniej jako samotna matka, jesteś dość aktywny na tagu i doskonale wiesz o luce edukacyjnej
nic nie wiemy o niej jak wygląda czy jest atrakcyjna czy nie, czy ma zdolności socjalne itp.
@Linnior88: czy te cofające się wymagania sa teraz z nami w pokoju?
@RobertinoIncelino: mocne słowa jak na kołchoźnika, którego można zastąpić szympansem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Linnior88: żona rzadko gotuje bo jedzenie często ogarniam wracajać z pracy do domu i ma już gotowe, sprzątaniem dzielimy się po połowie (wyrzucanie śmieci, zakupy, pranie, zmywarka jest np. po mojej
@Linnior88: Zmień "gruby" na "niski", to znajdziesz całą masę takich tekstów kobiet.
@Linnior88: Jakby kobiety naprawdę miały takie wymagania, to wszystkie by brały ślub jeden dzień po osiągnięciu pełnoletniość.
Nie wziąłeś pod uwagę że wielu facetów jest socjopatami i mają problem z agresją , no tak trzeba wziąć na męża pierwszego lepszego ciul tam że
@Linnior88: po części może i masz rację, ale to pewnie dlatego, że kobieta kogoś, kto jej się fizycznie nie podoba, kompletnie nie zauważa jako potencjalnego partnera. Więc bardzo często nawet nie ma okazji poznać jego charakteru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Linnior88: Brzmi jak komunikat który dotarł z lat 90tych
@Linnior88: chore czasy bo wszyscy jesteśmy równi. proponuję chomonto na szyję założyć bo kiedyś to było
Komentarz usunięty przez autora
Kocham to ja obniż wymagania a sami swoich nie obniżają na tyle żeby z jakąś być
@HaPe: bo to tak naprawdę nie jest kwestia luki edukacyjnej. Rozumiem zamysł, że kobiety bardzo często idą na studia i co do zasady mamy
@Tutmirleid: Miks HP z maną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kochany watach 90 tych to laska nie nosiła ciężkich rzeczy ani za sobie nie płaciła na randkach nawet xD a ty mówisz że kiedyś
@Linnior88: sama siebie okłamujesz.
Wielkie mi halo. Wystarczy miliarderka z USA i tyle