Aktywne Wpisy
p3oo1 +190
Wołam wszystkich pulsujących poprzedni wpis:
opis odnośnika
Dla przypomniena:
1. Dom: 120m2 (grzane okolo 110)
- 2osoby dorosłe + 2 dzieci (codzienna kąpiel)
- w domu wszystko na prąd
opis odnośnika
Dla przypomniena:
1. Dom: 120m2 (grzane okolo 110)
- 2osoby dorosłe + 2 dzieci (codzienna kąpiel)
- w domu wszystko na prąd

Erimar +697
#polska2050 Jedyna partia, która rzeczywiście robi coś dobrego dla większości i... poniżej progu wyborczego (╯°□°)╯︵ ┻━┻. Ha tfu na was!
#nieruchomosci #patodeweloperka #najem #mieszkanie #deweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka #najem #mieszkanie #deweloperka
źródło: image
Pobierz

źródło: 20240524_080026
Pobierz@Zgrywajac_twardziela: haha no jasne kompletnie niczego sensownego - zwłaszcza, ze 25 lat temu to się dzieciaki bawiły kolorowym kapslem i starą kartą do budki telefonicznej a nie telefonem czy hulajnogą elektryczną za kilka koła ^^
zwyczajnie ludzie już w PL mają bardzo wysoko zawieszoną poprzeczkę konsumpcyjną i chcą
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierztylko zwyczajnie niektórzy żyją zbyt krótko żeby zobaczyć jak nasz kraj się ZMIENIŁ NA LEPSZE przez ostatnie 30 lat plus niektórzy są młodzi i głupi (albo tylko głupi) i nie widzą świata poza tym co jest im prezentowane w mediach a konkretnie w internecie
@lunaexoriens: Nie chcę szczerze wchodzić w tą całą dyskusję tutaj ogólnie, ale akurat z tym kompletnie nie da się zgodzić, rodzic ma ogromny wpływ na przyszłość dziecka, przeogromny.
Wystarczy zrobić proste porównanie, osoba urodzona w dobrym domu w bogatej rodzinie, której jeszcze rodzice kupują małą kawalerkę w dużym mieście żeby miała bliżej na uczelnie sobie studiować dziennie, a potem dzięki
Stąd w pełni racjonalną powinna być niechęć to wrzucania kolejnej osoby do tak niepewnej sytuacji, czyż nie?
Mi chodziło tylko o to że rodzic, rodzina ma ogromny wpływ na przyszłość dziecka. Nie rozprawiam tutaj o tym o czym jest ta cała dyskusja wokoło, po prostu mi się nawet nie chce pisać rozprawek na tematy antynatalistyczne/natalistyczne, uważam że każdy ma prawo do swojego punktu widzenia i
@kamil-tumuletz: Co ty p--------z.
Co do ciężkich chorób, w tym nieuleczalnych jest dokładnie jak piszesz, niestety znam to bardzo dobrze z doświadczenia. W dzisiejszych czasach jednak choćbyś miał miliardy $ możesz trafić na chorobę np. genetyczną (recesywna), na którą zwyczajnie nie
Inna kwestia jest w przypadku tego postu -ludzi, którzy chcą mieć dzieci, ale ich nie stać. A może i stać, ale nie są w stanie zapewnić dziecku takiego życia, jakie sami chcieli mieć, gdy byli młodzi. Ja również jestem