Aktywne Wpisy

lubie-sernik +305
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz
smuteczek2000s +46
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz

źródło: 20240524_080026
Pobierz@wstanczyk: no i to jest punkt calego problemu dzisiejszego spoleczenstwa. jest tak odzwyczajone od dyskomfortu ze nie potrafi nawet kota kupic. duze dzieci, nic wiecej.
Fajnie, ale czemu eutanazja jest nielegalna? Ano żeby parobki robili w fabrykach smrodu na dobrobyt bogoli.
Fajnie by wyglądało życie gdyby innym też się chciało tak starać jak tobie.
Niestety każdy jest inny, jeden lepszy drugi gorszy.
A najlepsze są nieuleczalne choroby. Na prawdę bardzo przyjemnie się z tym żyje.
@Prawdziwy-Makowiec:
ale
Magnateria, szlachta, czy bogate mieszczaństwo zapewniały dobry byt, plebs nie zapewniał niczego. Obecnie jest wścieklizna, że ten cholerny plebs poszedł do rozum do głowy, i dalej niewolników dla bogaczy "produkować" nie chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To już ich pytać trzeba Mirku
@wstanczyk: No raczej nie. To pokazuje, że ludzi faktycznie obchodzi jakie warunki zapewnią swojemu potomstwu,, w przeciwieństwie do wcześniejszych pokoleń, które to miały w p-----e, że ich dziecko będzie mieszkało na 20 m^2 i od najmłodszych lat będzie zasuwało w fabryce smrodu za 600 złotych.
Bo tam gdzie pensja minimalna i bezrobocie, tam jakoś dzieci nie brakuje ;)
@wstanczyk: Wskaż te badania, bo z tego co wiem, zawsze czynniki środowiskowe są większym determinantem od prywatnych uwarunkowań.