Aktywne Wpisy
krzych0 +132
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz
RafalLygrys +139
Moim ukrytym internetowym pragnieniem, zaraz obok ujawnienia się i jakiegoś długiego AMA z Testovironem, jest jakiś filmik lub też jakieś konkretne AMA z typem, który podłożył głos pod takie klasyczne parodie jak Borewicz, Miś Uszatek, pavulonik, Familiada czy MŚ 2002.
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube

źródło: 20240524_080026
PobierzTo w porządku nie mieć dzieci. W końcu nic niezwykłego, dzisiaj jakaś połowa Polaków tak ma. Ale robienie z tego zaszczytu, to trochę śmieszne.
Jeszcze daj argument, że w Afryce taka bieda, a dzielnie robią dzieci i biorą za nie odpowiedzialność. Lepsze nie znaczy dobre. To że dziecko ma lepsze warunki niż głodówka, brak ubrań i
Ja myślę, że chodzi o to, że bezdzietni tak naprawdę nie lubią grzechotek, a dzieci lubią się nimi bawić. To chodzi o grzechotki, zaufaj mi mordo, tak właśnie jest, bo ja tak powiedziałem, sam zainteresowany to kłamie na pewno XD
źródło: Tłumaczenie dzieciorobom
PobierzAle płakanie jak to w życiu jest ciężko i porównywanie lat 90 i 20% bezrobocia do dzisiejszych czasów gdzie robota dosłownie leży na ulicy, a możliwości przebranżowienia czy rozwoju są niemal nieograniczone, to taki trochę śmiech na sali.
@ZenonBis: Chcesz powiedzieć, że wszyscy antynataliści są na poziomie zarobków zapewniających ledwie minimum egzystencji? I to wliczając te 800+ czy inne dodatki na dzieci?
Dziwnym trafem Ci z Porsche i apartamentem zazwyczaj dzieci jednak mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Antynatalizm jest wynikiem roszczeniowego lub nieumiejętnego budowania związków.
#antynatalizm
Moim osobiście zdaniem nie warto ryzykować życiem nowego człowieka nie mając żadnej pewności co do jego losu, bez względu na warunki finansowe, niebyt nie ma żadnego interesu zaistnieć, i posiadanie dziecka to tylko i wyłącznie kaprys rodziców.
Jednakże znacznie inaczej spojrzę na kogoś kto zapewnił
@Zgrywajac_twardziela: Decyzja o nie sprowadzeniu kogoś na świat to takie samo hipotetyczne ryzykowanie czyimś życiem, jak już w taką retorykę chcesz się bawić. Chociaż jest ona bez sensu, bo raczej nie pokażesz mi kogoś, kto nie istniał i zaświadczy mi o tym, że tak jest lepiej.
Ale jak ma mieć wykształcenie, dobrą pracę, to trzeba włożyć kupe pieniedzy.
A jak jeszcze ma świetne geny w postaci jakiś chorób i leków to idzie dodatkowo kasa na lekarzy i lekarstwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, no życie jest zajebiste xD
Rodzą bogaci lub/i głupi.