Aktywne Wpisy

Bolerro +101
źródło: temp_file4172019214064412766
Pobierz
Nacho_Libre +23
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: 20240524_080026
Pobierz@sylwek2k: Dokładnie, dlatego lepsza jest prewencja niż ryzykowanie że będzie wszystko git, w kwestii rozmnażania, wtedy nie grasz czyimś losem
A jeśli chodzi o wygodę, to rzeczywiście antynatalista może nie mieć dzieci z powodu wygody, po prostu nie adoptuje dziecka i tyle, ale ogólnie antynatalizm nie jest poglądem gdzie robimy to z wygody czy tam lenistwa co
@BudapestPalyaudvar: Nie rozumiem komentarza? Jak ktoś nie jest empatyczny to może jego dzieci będą, z resztą sam miałem takich rodziców i dlatego sam jestem teraz działaczem
Komentarz usunięty przez moderatora
@sylwek2k: właśnie widzę tym cytatem pokazujesz kto tu jest potłuczony:
@Prawdziwy-Makowiec:
i mozesz tak zyc, bez pewnosci jutra? Serio? A gdzie ta
ktory nie potrafi zyc,jak nie ma z gory zapewnionej pewnosci na 20-30 do przodu
Weź się chłopie zapoznaj z Chińskim planowaniem przyszłości na stulecie do przodu. Ewidentnie brakuje ci wiedzy w tym zakresie.
@sylwek2k: Nie rozumiem
[6:12:35] If I look to the right there is an enormous mountain range.
[6:14:45] I feel that there's liquid somewhere. Those mountains are very huge but they still don't poke up through the crystal
Soon, Targ
@GOHAN: Otóż wyobraź sobie, że na wsi są rolnicy i oni też mają dzieci. Ci oto rolnicy często mają zwierzęta, a te nie mają świąt
@lenanela: Ja nie byłem nigdy. Co to zmienia ? Za to co roku jeździłem na wieś z rodzicami na wakacje. Miesiąc czasu na wsi, najpierw 2 tygodnie z jednym potem 2 tygodnie z drugim. Czasami zdarzyło się, że pojechaliśmy nad morze. Nie czuje się przez to ani gorszy, ani lepszy, ani mi niczego nie brakowało.