Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 243
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: ja p------e,od poczatku jak to czytalem to juz wiedzialem ze dostana max z 15 lat i elo XD ten kraj to j----y mem,w stanach od razu by byla kara smierci a u nas takie zwierzeta moga sobie zabijac bo co najwzej dostana jakies smieszne kary 25 lat albo 100 zl grzywny xd
  • Odpowiedz
@thorgoth: ale mnie to w------o, i takie ścierwo chodzi sobie teraz po wolności
jak może komukolwiek przejść choćby przez myśl żeby drugiemu człowiekowi wsadzić gałąź do gardła? już nawet nie mówię o innych rzeczach
i jeszcze ta k---a p0lka mówiąca i że 14-letnie dziecko sprowokowało to wszystko
a j---ć ten świat
  • Odpowiedz
@thorgoth: to dobry chłopak był, dzień dobry mówił i rzadko mnie ruchał więc to pokrzywdzona go sprowokowała i kazała się r----ć gałęziami i kluczem do kół. Potem wyjęła sobie jelita i wpełzła do dziury by tam umrzeć. A wszystko przez tego gnoja jej chłopaka który lubił na to patrzeć. I cyk - tak twarda okoliczność łagodząca nie może zostać nieuwzględniona w wyroku. Się w-------m przed spaniem.
  • Odpowiedz
@KapitanKam typie, tysiące nastolatków ma w wieku 14-15 lat pierwsze kontakty z alkoholem i zdecydowana większość z nich wyrasta na standardowych, niczym niewyróżniających się ludzi. A patologia to pisanie po murach, a nie wielokrotne gwałcenie, torturowanie i mordowanie ludzi.
  • Odpowiedz
@thorgoth: inni lewacy będą mówić, że kara śmierci nie powinna istnieć w kodeksie prawnym. Według mnie powinna, właśnie na takie okazje. Żonom sprawców też należałoby się przetrwanie podobnego zachowania za nieskarcenie ich, ale pod czaszką nie doszło pewnie do zbyt dużych procesów myślowych nigdy.

Obrzydliwe robactwo.
  • Odpowiedz