Wpis z mikrobloga

Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.

Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).

Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno mi się uda postawić jedzonko.

Później pojechaliśmy do seven eleven i Mirek kupił mi na siebie kartę sim z pakietem internetu. Ja miałbym gorszą ofertę turystyczną. Jeszcze raz wielkie dzięki bo bardzo mi to ułatwi życie tutaj.

No i odwiózł mnie do mieszkania które wynająłem. W załączeniu zdjęcie basenu jaki mam na 36 piętrze.

Mieszkam na 15 piętrze. Mam do dyspozycji siłownię, basen, miejsce do pracy z widokiem na całe miasto i nie wiem co jeszcze bo nie zdążyłem zwiedzić.

Jestem mega zmęczony, nie śpię już ponad 30h bo w samolocie nie dało się zasnąć. Muszę wytrzymac jeszcze 2h do godziny 22 i lecę spać na amen chyba xD

Ledwo ten wpis dodałem. Jak są jakieś błędy to przepraszam ale zaraz zemdleje ze zmęczenia haha

@Arcane89 jeszcze raz wielkie dzięki za mega przywitanie!

Jutro jedziemy do Pattaya do Mirka @megaimperator którego też obydwoje nie znamy. Zbieramy Azjatycką ekipę Wykopu xD

Zdjęcia dodam w komentarzach.

Jutro może przetestuję tych lejdibojów bo strasznie namawiacie xDDD

#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji.

#podroze #azja #wykop
lubie-sernik - Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.

Na lotnisku cz...

źródło: 1000056382

Pobierz
  • 169
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach