Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +387

trevoz +18
Jak ja nienawidzę tego slurwiałego MacOS.
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W
Nic tutaj nie działa tak jak powinno.
Co chwilę aktualizacje które magicznie zmieniają moje ustawienia.
Monitor co prawda podepniesz ale jak chcesz zmienić skalowanie np. na 125% to trzeba wybrać mniejszą rozdzielczość i obraz jest rozmazany.
W

Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno mi się uda postawić jedzonko.
Później pojechaliśmy do seven eleven i Mirek kupił mi na siebie kartę sim z pakietem internetu. Ja miałbym gorszą ofertę turystyczną. Jeszcze raz wielkie dzięki bo bardzo mi to ułatwi życie tutaj.
No i odwiózł mnie do mieszkania które wynająłem. W załączeniu zdjęcie basenu jaki mam na 36 piętrze.
Mieszkam na 15 piętrze. Mam do dyspozycji siłownię, basen, miejsce do pracy z widokiem na całe miasto i nie wiem co jeszcze bo nie zdążyłem zwiedzić.
Jestem mega zmęczony, nie śpię już ponad 30h bo w samolocie nie dało się zasnąć. Muszę wytrzymac jeszcze 2h do godziny 22 i lecę spać na amen chyba xD
Ledwo ten wpis dodałem. Jak są jakieś błędy to przepraszam ale zaraz zemdleje ze zmęczenia haha
@Arcane89 jeszcze raz wielkie dzięki za mega przywitanie!
Jutro jedziemy do Pattaya do Mirka @megaimperator którego też obydwoje nie znamy. Zbieramy Azjatycką ekipę Wykopu xD
Zdjęcia dodam w komentarzach.
Jutro może przetestuję tych lejdibojów bo strasznie namawiacie xDDD
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją wyprawą do Azji.
#podroze #azja #wykop
źródło: 1000056382
Pobierzźródło: 1000056336
Pobierzźródło: 1000056369
Pobierz@lubie-sernik:
źródło: 53ff9b11fb99963265d7ba607f5511ee2792c629cc29881ebcd57bad4c4a00c7
Pobierzźródło: 1000056385
Pobierzźródło: 1000056365
Pobierzźródło: 1000056384
Pobierz@lubie-sernik: nażresz się suszi z rodzynkami, przestrzelisz wagę przed walko, i walke odwołajo