Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Majówkowa 🏖️ Misja Gdansk. 1057km przejechane w 5 dni z Wrocławia do Gdańska. Napierw do granicy z Niemcami, pozniej po zachodniej stronie Odry do Kostrzyna, nastepnie po R10 do Międzyzdrojów, Ustki i na koncu Gdansk.
Moj pierwszy w historii wyjazd wielodniowy. Do tego samotnie, z dystansem 200km+ na dzien. Latwo nie bylo ale zrealizowalem swoj cel i dojechałem i jestem z siebie dumny (。◕‿‿◕。)
Jak beda chetni to opisze cala logistyke, co zabralem, co jadlem, jak planowalem trase, jak sie przygotowałem etc.
#rowerowyrownik #gravel #rower #rowerowywroclaw #bikepacking
Skrypt | Statystyki
źródło: m0Gr04W5x9P3CxxPBfgFDuh8WaxpDABgxS51AxCcjg4-1536x2048
PobierzJa mam dosc twarde siodelko (Specialized Phenom Comp) ale mi bardzo odpowiada. Bol oczywiscie jakis jest ale nie jest az tak duzo jak zakladalem ze bedzie podczas
Wzdluż granicy niemieckiej jechałeś trasą z velomapy? Jakie tam drogi są? Ścieżki rowerowe czy jakieś szutry?
źródło: image
PobierzInna filozofia jazdy. Op jedzie ze spaniem pod dachem, jedzeniem w knajpach etc.
Ty w tych sakwach zmieścisz tyle sprzętu i jedzenia że przez tydzień mógłbyś się w cywilizacji nie pokazywać :)