mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
37
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
szczepan455
31
Remus00
@mirko_anonim: jak miałem naście lat to sobie mówiłem, że nie nadaje się do związku, że nie chce, że wolę życie singla, będę miał znajomych i będzie fajnie.

Ale za chwilę mam 24 lata i zmieniłem myślenie o 180 stopni. Mega mi brakuje drugiej połówki, takiej normalnej fajnej dziewczyny. Nigdy nie byłem w związku, ale wiem że to tego mi brakuje w życiu.

Niestety jak ktoś w tym wieku jest bez
27
Pharos
Pharos
@adamsowaanon: Prawdziwy mokry sen ludka z wykopu.
8
RudyZibi
@mirko_anonim: problem w tym, że szczęśliwe życie matrymonialne jest zarezerwowane w głównej mierze dla osób atrakcyjnych
Reszta będzie tkwić w tzw związkach z rozsądku
7
MajsterOfWihajster
Poszedłem w#mgtow bo nie mogę nikogo znaleźć i wiecie co?

@mirko_anonim: Nie poszedłeś w MGTOW, jesteś incelem. To nie ty odrzuciłeś kobiety. To one odrzuciły ciebie.
7
default1
default1
@mirko_anonim: fajny związek > samotność > toksyczny związek.

Podstawowa nierówność
4
wedkarz93
wedkarz93
@mirko_anonim: no dokładnie - jakieś doractwo pod tytułem idź w pasje lub kup sobie zwierzaka, to najbardziej toksyczne uprawianie psychologii. No nie da się zastąpić potrzeby bliskości drugiego człowieka po prostu niczym, nawet Maslow to umieścił w swojej piramidzie potrzeb, gdzie potrzeba przynależności niżej niż samorealizacji. ;)
4
B.....r
za chwilę mam 24 lata

Niestety jak ktoś w tym wieku

@Remus00: Nie wiem czy to pisać, bo nie chce żeby to była złudna nadzieja. Generalnie sam jestem już po 30tce, i powiem ci, że jak tak patrzę po kumplach to taki całkiem ostateczny wiek, w którym tworzą się ostatnie związki to tak 28-29 lat z kobietami, które właśnie skończyły długotrwałe związki, być może właśnie się rozwiodły, bo wiadomo że
4
r5678
Fajnie jest może przez rok, gdzie pewnie wyobrażasz sobie że życia singla to jak na filmach.

@mirko_anonim: i już widać że większość Twojego życia to byłeś w związkach niż w nich nie byłeś. Dla ludzi z odwrotną tendencją jest prościej, bo dla nich bycie samemu to status quo, coś do czego są przyzwyczajeni, natomiast relacje to anomalie, z perspektywy czasu mrugnięciem okiem.

A zdrowy związek to raczej mrzonka niż coś
4
filip-pilif
filip-pilif
3
P.....0
P.....0
@mirko_anonim: no na przyklad ja tak uwazam. Juz syjasniam dlaczego:
- nie mam ochoty sie zamartwiac o zdrowie/sytuacje drugiej osoby i jej rodziny
- nie chce rezygnowac ze swojego stylu zycia, isc na kompromisy, ponosic kosztow finansowych zwiazku
- bardzo niewiele kobiet dorownuje mi intelektualnie czy zarobkowo (nie spotkalem takiej) wiec podswiadomie niczym nie jest w stanie mi zaimponowac i jest dla mnie nieatrakcyjna pod wzgledem charakteru
- jestem egoista,
3
Remus00
3
mirko_anonim
Anonim (nie OP):
Na szczęście nigdy nie byłem w związku, a mam już prawie 40 lat, więc też nie mam porównania.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @ZamaskowanyTajemniczySzachista: a nie? chciałbym kiedyś zoabczyć wpis pt. przegrałem życie bo nie dostałem się na wymarzone studia albo przegrałem bo nie mogę podróżować. Wszystko się sprowadza do wyglądu -> klucza do posiadania partnerki

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
2
Z.....a
@mirko_anonim: no nie, brak dziewczyny to najmniejszy problem i to nie jest prawdziwy przegryw
2
adamsowaanon
@wedkarz93: @RudyZibi @taxi_driver92 @tomek001Hej @Pharos @MajsterOfWihajster
kupujesz mieszkanie w centrum miasta i wynajmujesz pokoje studentkom lub młodym kobietom co pracują już po studiach
Mieszkasz w tym mieszkaniu,
Z powodów ubezpieczenia nie pozwalasz na odwiedzających, więc nie będzie sobie sprowadzać facetów na mieszkanie. Więc ci znika konkurencja

Jednocześnie socjalizujesz się z z dziewczynami, wypady na imprezy, wyjazdy
2
N.....3
@Remus00: znam ludzi z mordą troglodyty, brakiem w uzębieniu i łysiną w wieku 20 lat, którym się udało, a także tych co za rękę nie trzymali i po 25 roku życia w końcu znaleźli swoją "potwore" i nie są to grube samotne matki, a szczupłe, nieśmiałe dziewczyny, chociaż niezbyt powielające urodowe standardy instagrama, ale dalej ładne i zadbane
2
Remus00
@Noonecares123: no dla mnie to byłaby idealna jakaś normalna introwertyczka bez tony makijażu na ryju, delikatnie pomalowana żeby podkreślić urodę.

Nie patrzę na urodę aż tak, może być średnia jak najbardziej, byle nie jakaś 120kilowa julka z żółtymi zębami od fajek itp

Ale no, gdzie takich szukać, przecież tacy ludzie to głównie siedzą w domu
2
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: nikt tak nie twierdzi , zamykam temat
1
N.....3
@Remus00: pierdzielenie, usuń konto na wykopie, przestań czytać o roszczeniowych polkach to sobie coś znajdziesz
1