Aktywne Wpisy

Kisnę z tych wszystkich wynurzeń ludzi którzy pokazują jacy to nie są odważni i popierają Palestynę a nie Izrael xd przeciez to jest obecnie popieranie najbardziej "current thing" jakie jest mozliwe. Odwaga to jest popierać Izrael.
#izrael
#izrael
TheKa +4
Mimo tego, że mam już boreliozę to nadal bardzo boję się kleszczy, że jeszcze coś innego mi sprzedadzą. Po ostatniej wycieczce do lasu na grzyby jeszcze w samochodzie zdjęłam ze spodni 3 malusie kleszcze i z gumaka jednego większego osobnika. Wierzycie w to, że strach je przyciąga? Spotkałam się kiedyś z teorią, że ten kto się boi, to "złapie" kleszcza. Macie jakiś sprawdzony sposób żeby się człowieka nie czepiały?
A te #
A te #
źródło: 20250929_134611
Pobierz

MICHAŁ Sałaban 39lat, co przejechał rowerem z Norkdap do RPA właśnie się dowiedziałem że już nie żyje, rak mózgu, a śledziłem chłopa wyprawę wtedy na bieżąco w 2011, nawet koło mojego domu na wsi przejechał jak wynika z trasy. Mój Idol.
To miedzy innymi dzięki jego blogovi zacząłem jeździć z sakwami a później bikepacking.
#rower #zalesie #bikepacking #smierc #kolarstwo #oswiadczenie #choroby #rak #medycyna #zycieismierc #zycie #smutek #podroze #wyprawyrowerowe #motywacja #przemyslenia
źródło: SQUARE_1280
PobierzSkąd masz swoje dane?
@masz_fajne_donice: warto w takim razie robić prywatnie tomografię komputerową całego ciała co roku?
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: to nie Strzezysz był czasem?
@adamsowaanon: 39 lat, nieuku!
@adamsowaanonL który przejechał (…), nieuku patentowany!
@claudio_caniggia: 25-latkowie, bo „dwudziestopięciolatkowie”, a nie – jak napisałeś – „dwadzieścia pięć latkowie”, nieuku!
„mogą mieć raka mózgu”, a nie „mogą mieć rak mózgu”, nieuku.
@masz_fajne_donice: wiadomo. U mężczyzn ma więcej pokarmu ( ͡° ͜ʖ ͡°)