Wpis z mikrobloga

Kisnę z tych wszystkich wynurzeń ludzi którzy pokazują jacy to nie są odważni i popierają Palestynę a nie Izrael xd przeciez to jest obecnie popieranie najbardziej "current thing" jakie jest mozliwe. Odwaga to jest popierać Izrael.
#izrael
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jestem_robotem123: sprzeciwanie się ludobójstwu izraela (specjalnie z małej) przeciw ludności cywilnej, to nie jest popieranie Palestyny. Palestyński hamas rozpoczął tą wojnę, ale to nie upoważnia izraela do głodzenia cywilów.
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123:
Kisnę z tych wszystkich wynurzeń ludzi którzy pokazują jacy to nie są odważni i myją ręce po sraniu xd przeciez to jest obecnie popieranie najbardziej "current thing" jakie jest mozliwe. Odwaga to jest popierać niemycie rąk po sraniu.
  • Odpowiedz
@Jestem_robotem123: nie, odwaga to jest publicznie potępiać Izrael - ich boty wszystko spisują, może przyjść dzień, w którym się o tym przypomną (a o Palestynie wtedy nikt już nie będzie pamiętać)
  • Odpowiedz
sprowadzenie potępienia ludobójstwa do "oppose current thing" - to tylko debil albo zydowski bot moze.

@emjot86: coś im słabo idzie te ludobójstwo, zważywszy że populacja Palestyny wciąż rośnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Szkoda, niektórzy mają pamięć złotej rybki i już zapomnieli jak uprzejmi byli brodaci panowie, którzy na motolotniach odwiedzili festiwal muzyki elektronicznej...
  • Odpowiedz