Aktywne Wpisy

Szczurzeinteresy +143
#gotujzwykopem serniczek zrobiłam
źródło: IMG_7431
Pobierz
#inwestowanie #gielda Jako że posiadam pociechy i chciałem je trochę wyedukować to zrobiliśmy zabawę. Inwestujemy 100zl w wybraną przez córkę spółkę/instrument. Kulka spółek wybrałem ja, żadnych smieciuchów. Dostała 100zl od dziadka to idealny moment. Wybrała właściciela minecrafta.
Niestety musiałem obiecać że pokryje straty jeśli będą, bo był płacz że nie chce stracić pieniążków. Na wigilię otwieramy kopertę i sprawdzamy notowanie.
Jeszcze muszę syna przekonać, bo chciał krypto ale
Niestety musiałem obiecać że pokryje straty jeśli będą, bo był płacz że nie chce stracić pieniążków. Na wigilię otwieramy kopertę i sprawdzamy notowanie.
Jeszcze muszę syna przekonać, bo chciał krypto ale
źródło: IMG_6474
Pobierz

Czołem Mirki!
Z tej strony suchar 36lat 67kg 176cm bf 19% 1 rok stażu na siłowni.
Dieta jest,trening siłowy 3 razy w tygodniu.
Strasznie ciężko przybrać mi masę,regeneracja kuleje - trzeba więc myśleć o dopingu.
Kwestie są 2:
1) Jakie badania zrobić najpierw?
testosteron całkowity
estradiol
lh
fsh
prolaktyna - była kiedyś powyżej normy - może to przyczyna żadnych rezultatów.
kortyzol
psa
morfologia
cholesterol
2) Co brać? Wjechać na stałe już z testosteronem, czy coś innego?
Cel to zwyczajna sylwetka i waga 67->75kg, potem już tylko w dół z BF.
Nie chcę ważyć więcej bo się wtedy źle czuję.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#doping
#sterydy
#silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim:
źródło: 3eb7537802ac0e1fd40ff6dae560fb82
Pobierzźródło: comment_1601041121ZAQvuc2HtfP0hbC7PvKino
Pobierz@mirko_anonim: Mature z matematyki, bo chyba Ci coś liczenie diety nie wychodzi
@mirko_anonim: badanie ilości zjadanych kalorii XDDDD
Ćwiczyłem 3 lata. Potem choroba i schudłem z 80 na 63, w ostatni rok wróciłem do ćwiczenia po chorobie i masa skoczyła tylko o 4kg co nie jest wybitnym osiągnięciem przy ogarniętej diecie, odpowiedniej podaży białka i kreatynie.
Problem jest raczej medyczny, znam na tyle swoje ciało, że wiem ze ostatni
@DrMiranda:
Pewnie robi pajacyki, izolacje i machanie talerzami.
@mirko_anonim: jedzenie
Co ty wiedz o byciu sucharem leszczu… 36 lat 56kg 177cm here.
@mirko_anonim: typie sterydy zniszczą Ci zdrowie i zostaniesz uzależnionym przegrywem. Poza tym ptaszek przestanie Ci stawać. Czy warto?
@mirko_anonim: Panie ja zawsze byłem i jestem drobnej postury, 178cm... W najgorszym momencie białaczki zszedlem do 58,8 kg i wyglądałem już całkiem jak więzień z auss. Trzymanie butelki wody 1.5 sprawiało mi problem. Jak Ty żyjesz?