Aktywne Wpisy

Bejwatch 0
Pochwalcie się swoją znajomością angielskiego. Pewnie dukacie gorzej niż pani Magdalena, wielcy poligloci z wykopu.
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć,
Niedługo będę wypowiadał umowę o pracę. Dokładnie ostatnie dni miesiąca, aby pracować jeszcze miesiąc. Mam zamiar zregenerować się psychicznie, bo czuję się zniszczony przez ówczesną pracę. Myślę nad wizytą u psychiatry, by dodatkowo ewentualnie zdiagnozował u mnie depresję. Jeśli uzna, że wszystko ze mną dobrze to może poproszę rodzinnego o jakieś 2 tyg, o ile się da.
Macie jakieś sposoby na zdobycie l4 na czas wypowiedzenia? Najzwyczajniej w świecie potrzebuję tej przerwy, a wiem, ze w pracy jeszcze bardziej będą się na mnie wyżywać i zwalać obowiązki nauki nowego pracownika plus robić tyle samo swojej roboty.
Druga sprawa: szukam pracy wysyłając CV. Nie wygląda to dobrze jak w czasie gotowości do pracy zaznaczam miesiąc (w zasadzie to dłużej niż miesiąc)... nie wiem czy ich to od razu nie wystraszy jak i tak mają dużo kandydatów. Jak to widzicie?
Kolejna sprawa: Czy na l4 mogę wysyłać CV i odbierać telefony od potencjalnych pracodawców w celu umówienia się na rozmowę po l4? Chciałbym mieć pewność.
#praca #szukaniepracy #pracbaza #problem #pytania
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A CV i rozmowy - możesz, ale się tym nie chwal.
Generalnie z tego co opisujesz to ja bym uderzał raczej w załatwienie zwolnienia na wypalenie zawodowe na kilka miesięcy, a w międzyczasie szukałbym czegoś normalnego.
Stara rzucasz tylko w sytuacji gdy nowa masz już ogarniętą.