Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +35
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +625

Ipad
Dobre słuchawki bezprzewodowe to jest to. Aktualnie do kolekcji i pełni szczęścia muszę znaleźć jeszcze jakieś nauszne, które będą działały na PS5. Kiedyś grałem tylko na głośniku, jak głupi byłem. Jednak tylko na słuchawkach możesz w pełni wykorzystać potencjał gier.
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli dokanałowe, to nie macie problemów zdrowotnych? Uszy szczelnie zatkane, więc powstają różne zapalenia.
Pchełek prawie wcale teraz nie robią. A są dużo zdrowsze. Najlepsze nauszne otwarte. Ale takich, dobrych, bezprzewodowych, nie ma.
@mk321: Od ponad 10 lat mam dokanałowe a uszy mam perfekcyjne. Więc z tym blabla niezdrowe to takie p---------e. No i nie wyobrażam sobie łazić po mieście w wielkich, nausznych kulfonach.
Trymer do mordy zamiast maszynek do golenia - zero podrażnień skóry.