Wpis z mikrobloga

Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EleganckiSkrzat:

Jednak tylko na słuchawkach możesz w pełni wykorzystać potencjał gier.

Też tak myślałem, poźniej kupiłem jednak porządny zestaw kina domowego i przestałem używać słuchawek. Prawdziwy Atmos na suficie robi robotę.
  • Odpowiedz
@EleganckiSkrzat: o Stary, to praktycznie moje hobby.

Zerknij tu
https://wykop.pl/wpis/41451653/ten-wpis-jest-pierwszym-z-cyklu-optizycie-1-gdzie-
i
@D3lt4 +22
Ten wpis jest pierwszym z cyklu OptiŻycie^1, gdzie po ^ będzie kolejna cyfra numerująca post z tej serii. Dla porządku i ułatwienia wyszukiwania wpisów.

Ta seria to odpowiedź na https://www.wykop.pl/wpis/41430199/d3lt4-wlasnie-odkrylem-twoj-profil-widze-ze-wstawi/

I od razu dwie sprawy:Po pierwsze - niczego nie sprzedaję, a co za tym idzie - nie przekonuję
  • Odpowiedz
@mk321: @EleganckiSkrzat
Jak zaczęła się pandemia to pierwszy raz w życiu zacząłem mieć problemy z uszami - rozwiązanie - Dolphiner. Spray po pływaniu, ale też świetne wysusza i w połączeniu ze spiłowaną strzykawką z wodą, gdzie robię sobie płukankę jak u laryngologa co kilka tygodni, a później ten dolphiner - zero problemów. Też jak coś ucho swędzi to doraźnie Dolphiner i ogarnięte.

Jeśli chodzi o słuchawki to polecam
Bose 700, ale
  • Odpowiedz
@TomekABC123: Chcieliśmy mieć coś, co nas nie zawiedzie, więc stanęło na Dysonie, po głębszej analizie doszliśmy do wniosku, że liczy się dla nas dość mocno siła ssania (co jest przy bezprzewodówkach słabą stroną w porównaniu do tradycyjnych kablówek), żeby to działało efektywnie, więc z rodziny dyonów wybraliśmy Dysona v11, bo i ma niewiele słabszą moc niż v15 a jest sporo tańszy. Generalnie wybór uznajemy za bardzo udany bo wysysa bardzo
  • Odpowiedz
Przejściówka z USB c na HDMI. Z telefonu możesz puszczać filmy i gry na monitor lub TV, gdziekolwiek jesteś

@bukimi: potwierdzam, przydaje się na wyjazdach, można sobie pod wieczór obejrzeć film/odcinek ulubionego serialu zamiast skakać po lokalnych kanałach. Chociaż ja polecam poszukać huba na USB C, takiego z HDMI i USB PD, żeby móc równocześnie oglądać i ładować telefon. No i trzeba się upewnić czy telefon na pewno puszcza obraz
  • Odpowiedz
@EleganckiSkrzat
- roborock s7/s8 - do takiego szybkiego przejechania mieszkania super sprawa,
- dyson - nie byłem przekonany do odkurzaczy pionowych. A teraz po prostu, biorę, zmieniam końcówkę i odkurzam samochód. Bez zabawy z kablami.
- opti grill od tefala. Własne domowe steki, nie różniące się w sumie od tych w restauracjach.
- telefon z fast charge. 5-10 min i 90%.
- słuchawki z
  • Odpowiedz