Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Retsew: trzeba miec mocne urojenia zeby nie zakladac takiego scenariusza, gorzej jak zaczna spelniac swoje proinflacyjne obietnice i zaczna sciagac kolorowych jak pis to robilo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Retsew: dajmy im szansę s--------ć rzeczy po swojemu ;) Jestem bardzo ciekaw co zrobią z dużymi projektami jak CPK czy atom oraz jak przewietrzą kadry w ssp.
  • Odpowiedz
@Retsew: jest szansa na stworzenie rzadu bez lewicy, a nawet jeżeli z nią to za ustawami dot. liberalizacji gospodarki może zagłosować część posłów z Konfederacji. A przynajmniej żyję głęboką nadzieją, że tak będzie xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@xyzak cpk nie jest złym pomysłem, ale na pewno nie w tej skali co PiS chciało zrobić, dodatkowo skandale z zabieraniem działek ludziom, wywłaszczanie I utrzymywanie kadry menadżerskiej za grube miliony, atom na 100% zostawia, bo to się po prostu opłaca.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@yhbgrobdoivbvwamsv ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie, nie jestem trollem, mam pracę do której jadę za 30 minut, dodatkowo nie wyjasniles żadnych teorii tylko napisałeś "fajnopolacy" jestem po prostu ciekaw jakie procesy myślowe zachodzą w głowie osoby która tak pisze.
  • Odpowiedz
@Retsew: tak naprawdę Twój wpis zamyka się w ostatnim zdaniu - ktoś kto ma odmienne poglądy według Ciebie nie myśli.

To jest właśnie polityka pogardy, nie pozdrawiam
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Bordomir nie uważam, że ktoś kto ma odmienne poglądy niż ja nie myśli, uważam, że przez TVP ludzie (głównie starsi) zatracili umiejętność samodzielnego wyszukiwania informacji, z resztą tak samo młodzi przez tik toka i influencerow - mają podane na tacy wszystkie informacje, przez co łatwo nimi sterowac. Jeżeli czyjeś poglądy są inne niż moje to go nie dyskredytuje, jeżeli jednak taka osoba dodatkowo nie chce dociekiwac w nich złego, to jest
  • Odpowiedz