Aktywne Wpisy
rales +356
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
LIPIEC 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 183 mandaty (⬆ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 29,1% - 157 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 12,5% - 54 mandaty (⬆ 1%)
4. Trzecia Droga - 9,6% - 36 mandatów (⬇ 0,3%)
5. Lewica - 8,4% - 29 mandatów (⬆ 1%)
LIPIEC 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,7% - 183 mandaty (⬆ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 29,1% - 157 mandatów (⬇ 1%)
3. Konfederacja - 12,5% - 54 mandaty (⬆ 1%)
4. Trzecia Droga - 9,6% - 36 mandatów (⬇ 0,3%)
5. Lewica - 8,4% - 29 mandatów (⬆ 1%)
idziesz sobie w niedziele, kontemplujesz przyrodę i wchodzi ci w kard taki dżolo alfa bambolo, wypinglowany, wyperfumowany, że trup komara ulice za nim ściele, rekini uśmieszek {bo już wie co się będzie dziać wieczorem) a obok niego rzecz jasna nie co innego jak najlepsze srańsko jakie widziałem przez ostatnie 5km marszu (a podkreślam ludzi od #!$%@?), do tego rude (a wiecie co takie śmigło z .uja robią), a ja na to sobie
Zaliczyłem ~8miesięcy obsuwy względem pierwotnego planu, ale tak to już bywa. Teraz też przez najbliższe 2-3 miesiące będę miał jeszcze multum rzeczy na głowie, ale najważniejsze że już mogę wrócić do rutyny, do treningów.
Pierwszy raz nie będę trenował w spartańskich warunkach, A TO WIELE ZMIENIA, bo wcześniej byłem mocno ograniczony przez sprzęt, warunki. Jeszcze wszystkiego nie ogarnąłem, jeszcze trochę sprzętu brakuje, ale już dzisiaj zrobiłem pierwszy trening po prawie trzy tygodniowej przerwie od treningów i ponad trzy miesięcznej przerwie od treningu nóg.
Trening na spokojnie, ze śmiesznymi ciężarkami... ale chodzić i tak nie mogę :P. Skupić się zamierzam teraz na ogólnej odbudowie, GPP, poszerzeniu fundamentów, w dalszym ciągu jako natural, bez koksu, bo po prostu nie ma to sensu na obecną chwilę, zobaczymy za 2-3 miesiące jak wszystko się unormuje u mnie.
Taki trening
SSB box squat 5x5
Speed pull 6x2
Belt squat 4x10
Standing Ham curls 3x12
Reverse hypers 3x12
AB band 3x10
Belt squat calf raises 3x20
Wrzucam zdjęcie nowego lochu w którym spędzę najbliższe 2-3lata, a potem... będą jeszcze lepsze warunki :)
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
mam nadzieję że w strzykawie będzie taki OGIEŃ że normiki od 350mg testa się posrają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Pawulon: Mam już wszystko ale o tym nie będę się rozpisywać, w każdym razie ja nie będę wchodził, żeby potem zejść robić jakikolwiek off :P Powiem tak, według mnie 350mg testa to nie jest bomba, to nawet nie mostek, to jest żart.
I
@IntruderXXL: Dlatego jestem naturalem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
usuń tę folię, to jest pułapka, będziesz przenosił jakieś żelastwo, zahaczysz swoim plastikowym pantofelkiem i będzie kierunek OIOM.