Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FEMBOYS: lol co za frajerstwo, też miałem coś podobnego, ale firma w której pracowali rodzice rzucili 500zł na "wakacje pod gruszą", więc wynajęli "domek letniskowy" na tydzień, wilgoć taka, że w wc, aż wszystko się ruszało od żyjątek, setki much, ale nikt nie siedział w domku - oprócz spania, tylko szło się gdzieś, ogólnie też nuda, ale wystarczyło wyjść gdziekolwiek z kartami "czarnego Piotrusia", i już miało się kolegów.
  • Odpowiedz
@FEMBOYS kiedys na openerze nam tesciu wynajal domek letniskowy. okazalo sie ze wynajal nam dzialke na Dąbka skad mielismy 10 min na opener, działeczka lux murowana ocieplona z wodą, prądem, telewizorem XD
  • Odpowiedz
@FEMBOYS: i takie janusze są pierwsze od wyzywania bezdzietnych od EGOISTÓW.
Współczuję, mirku, jeżeli to prawdziwa historia, mam nadzieję, że się wygrzebałeś mentalnie z tej januszerki.

To, co mi się wydaje w tej historii najbardziej podejrzane, to że pośród 5 dorosłych nie znalazł się nikt z prawem jazdy. Serio?
  • Odpowiedz
Na miejscu oczywiście melina po całości, smród, grzyb, wilgoć, rdza, wszędzie pajęczyny i robactwo, potłuczone okno, wszystko zarośnięte krzakami i jeszcze walające się wszędzie śmieci.

@FEMBOYS: Ogólnie rzecz ujmując, to jest opis typowego pokoju/domku na wynajem nad morzem w latach 90-tych.
  • Odpowiedz
@Czarny069: typ się pomylił, ale ~70km na północ (~340°) od Gdańska jest Jastrzębia Góra. Więc sprawdź najpierw na mapie co i jak.... Aaa, wiecie że Szczecin nie leży nad morzem? :O
  • Odpowiedz