Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 116
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ej Mati, ale on napisał 80 km na północ. Patrz jak debil.
Czytanie ze zrozumieniem w praktyce. Autor w czwartym komentarzu wyjaśnił swoją omyłkę, ale jeszcze kilkunastu asów rozpisuje się wklejając jeszcze mapki.
  • Odpowiedz
ale za to lato jak i cały rok spędzali na pracy na gospodarstwie rolnym...jakoś ci ludzie nie narzekają na swoje dzieciństwo, część z nich doszła do czegoś, bo nauczyli się odpowiedzialności i pracy xD

@skud: można nauczyć dzieci odpowiedzialności i pracy bez traktowania ich jak taniej siły roboczej ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@FEMBOYS: Ta:
-5 tygodni urlopu zarówno u twojego ojca i matki?, nie wspominając już o reszcie tego towarzystwa
-twoja matka wytrzymała w baraku o powierzchni max. 4x4 z wami i często pijanymi typami (to wychodzi mniej niż 2.67 metra kwadratowego na osobę)
-twoja matka po chwili nie zabrała się z tobą do domu, tylko siedziała tam 5 tygodni
-ciotka twojej siostry to również twoja ciotka, a nie jakaś ciotka...
KawaJimmiego - @FEMBOYS: Ta:
-5 tygodni urlopu zarówno u twojego ojca i matki?, nie w...

źródło: images

Pobierz
  • Odpowiedz
@kipowrot brzmi jak późne lata 90 wtedy brak internetu to norma a na samochod tez nie każdy mógł sobie pozwolić.
Pochodzę z biednej rodziny i w tej historii albo paście widzę wiele punktów wspólnych
  • Odpowiedz
@FEMBOYS: serio? Piszesz z takimi emocjami jakby to było w tym roku. Ile masz lat i czy twój status się zmienił? Chyba nie bo tak to przeżywasz.

Dzisiaj sam jeździsz na wakacje czy tam podróżujesz?

5 tygodni wakacji będąc biednym? Co twój ojciec nie pracował?
  • Odpowiedz
@brednyk: a my żyjemy w usa czy w polsce? Zupełnie inne powody ludzie mają do upijania się niż ci z usa.
Natomiast wpadanie w krąg uzależnienia niezależnie jakiego bo licytowanie się na to, to debilizm...
zawsze prowadzi do poważnych konsekwencji
  • Odpowiedz
@FEMBOYS: Takiej patoli nie miałem, ale mój stary też kiedyś zorganizował nam wyjazd nad morze. Jeżu słodki, co tam się odjaniepawliło, to do dzisiaj mam traumę.
  • Odpowiedz