Aktywne Wpisy
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
mrrru +105
mirki, pijcie ze mno kompot! (。◕‿‿◕。)
właśnie sobie uświadomiłam, że dokładnie rok temu byłam wrakiem człowieka, zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym. dziś śmiało mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa jak chyba nigdy dotąd! postawiłam wszystko na jedną kartę, odcięłam się od toksycznych ludzi, zaczęłam o siebie dbać i nie pozwalać na byle jakie traktowanie. moja własna terapia opierała się głównie na wędrówkach po górach,
właśnie sobie uświadomiłam, że dokładnie rok temu byłam wrakiem człowieka, zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym. dziś śmiało mogę powiedzieć, że jestem szczęśliwa jak chyba nigdy dotąd! postawiłam wszystko na jedną kartę, odcięłam się od toksycznych ludzi, zaczęłam o siebie dbać i nie pozwalać na byle jakie traktowanie. moja własna terapia opierała się głównie na wędrówkach po górach,
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
Ja pamiętam historię, która krążyła po internetach, że rzekomo jakaś para się ujarała zielskiem, upiekła swoje dziecko w piekarniku i je zjadła xD. Ksiądz nam na religii puszczał tego fejka z płyty, w formie historyjki opowiadanej przez "znajomego" rzeczonej pary, nie dało mu się przetłumaczyć, że to bujda. Było to w okolicach 2006 roku, czytałem też tą samą opowiastkę w wersji z LSD i chyba czymś jeszcze.
Jako dzieciaki w wieku 7-12 lat interesowaliśmy się czym jest seks - wiadomo. Gdzieś w tym okresie pamiętam jak ktoś podzielił się z nami teorią, że UWAGA UWAGA XDDD
Można samemu wybrać płeć dziecka w zależności od tego od której strony się uprawia seks xD jeśli seks jest uprawiany od przodu
@GrochenMochen: Kiedyś się tak pobierało i stąd została ta plotka.
Z perspektywy czasu to najgorsze co można było zrobić to się wyedukować jako nauczyciel i #!$%@?ć za jakieś grosze xD
https://pl.wikipedia.org/wiki/Afera_%E2%80%9E%C5%82owc%C3%B3w_sk%C3%B3r%E2%80%9D
Do dziś przerażające, że coś takiego się wydarzyło. Na zawsze też dla wielu osób spowodowało to zniszczenie zaufania do systemu opieki zdrowotnej.
Najbardziej opłakana w skutkach plotka głosiła że za pierwszym razem w ciąże się nie zajdzie, a szybkie wyciąganie to jest skuteczne jak pigułki.
Że w nocy mogą cię napaść, uśpić i wyciąć nerkę ;)
śmiejcie się ale jak miałem z 16 lat to te plotki miały chyba swój peak, wtedy też ściąganie z p2p było mocno demonizowane ale hardo ciągnałem z emula xD pech chciał że zostałem wezwany na policje jako świadek, nie wiedziałem o co chodzi, tak obsrałem nachy że na komputerze przeszedłem z windowsa na linuxa (z konfiguracją #!$%@? drukarki lexmarka i i uruchomieniem wowa na tym #!$%@? gównie #!$%@?łem się