Wpis z mikrobloga

Zróbmy listę plotek, które mimo raczkowania dopiero internetu rozprzestrzeniły się po Polsce. Ja zaczynam:

- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;

- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD

#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
Pobierz Mega_Smieszek - Zróbmy listę plotek, które mimo raczkowania dopiero internetu rozprze...
źródło: 1669101421_jotr06
  • 149
@Canova no na pewno większe szanse na sukces ma ktoś, kto ma jakkolwiek szerokie horyzonty i wie cokolwiek o świecie, niż typ, który do matury przystępuje bez umiejętności płynnego czytania a wzory skróconego mnożenia go przerastają
@Mega_Smieszek:
Ja pamiętam historię, która krążyła po internetach, że rzekomo jakaś para się ujarała zielskiem, upiekła swoje dziecko w piekarniku i je zjadła xD. Ksiądz nam na religii puszczał tego fejka z płyty, w formie historyjki opowiadanej przez "znajomego" rzeczonej pary, nie dało mu się przetłumaczyć, że to bujda. Było to w okolicach 2006 roku, czytałem też tą samą opowiastkę w wersji z LSD i chyba czymś jeszcze.
@Mega_Smieszek: widzę, że tej ściemy, która krążyła u mnie na wsi we wczesnych latach 2000 jeszcze nikt nie wymienił xd

Jako dzieciaki w wieku 7-12 lat interesowaliśmy się czym jest seks - wiadomo. Gdzieś w tym okresie pamiętam jak ktoś podzielił się z nami teorią, że UWAGA UWAGA XDDD

Można samemu wybrać płeć dziecka w zależności od tego od której strony się uprawia seks xD jeśli seks jest uprawiany od przodu
@Mega_Smieszek Że jak nie będziesz się uczyć to będziesz rowy kopać za grosze jak to twierdzili nauczyciele. Ci nieliczni co faktycznie kopią doły to robią to za 4 razy tyle co nauczyciel zarabia xD
Z perspektywy czasu to najgorsze co można było zrobić to się wyedukować jako nauczyciel i #!$%@?ć za jakieś grosze xD
@Mega_Smieszek:

Najbardziej opłakana w skutkach plotka głosiła że za pierwszym razem w ciąże się nie zajdzie, a szybkie wyciąganie to jest skuteczne jak pigułki.
@Limonene: @Mega_Smieszek

śmiejcie się ale jak miałem z 16 lat to te plotki miały chyba swój peak, wtedy też ściąganie z p2p było mocno demonizowane ale hardo ciągnałem z emula xD pech chciał że zostałem wezwany na policje jako świadek, nie wiedziałem o co chodzi, tak obsrałem nachy że na komputerze przeszedłem z windowsa na linuxa (z konfiguracją #!$%@? drukarki lexmarka i i uruchomieniem wowa na tym #!$%@? gównie #!$%@?łem się