Wpis z mikrobloga

Zróbmy listę plotek, które mimo raczkowania dopiero internetu rozprzestrzeniły się po Polsce. Ja zaczynam:

- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;

- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD

#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
Mega_Smieszek - Zróbmy listę plotek, które mimo raczkowania dopiero internetu rozprze...

źródło: 1669101421_jotr06

Pobierz
  • 149
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Canova no na pewno większe szanse na sukces ma ktoś, kto ma jakkolwiek szerokie horyzonty i wie cokolwiek o świecie, niż typ, który do matury przystępuje bez umiejętności płynnego czytania a wzory skróconego mnożenia go przerastają
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek:
Ja pamiętam historię, która krążyła po internetach, że rzekomo jakaś para się ujarała zielskiem, upiekła swoje dziecko w piekarniku i je zjadła xD. Ksiądz nam na religii puszczał tego fejka z płyty, w formie historyjki opowiadanej przez "znajomego" rzeczonej pary, nie dało mu się przetłumaczyć, że to bujda. Było to w okolicach 2006 roku, czytałem też tą samą opowiastkę w wersji z LSD i chyba czymś jeszcze.
  • Odpowiedz
@FuckYouTony przecież to prawda z tą padaczką - odcinek z Porygonem był wyemitowany tylko w Japonii, bo migające światła miały być przyczyną ataków padaczki. Potem chyba nawet późniejsze emisje pierwszej serii były ogólnie zmodyfikowane tak, żeby mniej błyskało
Shatter - @FuckYouTony przecież to prawda z tą padaczką - odcinek z Porygonem był wye...
  • Odpowiedz
@Niedobry: Bo tu przychodzi pewien błąd logiczny. Przy legalnym przeszczepie musisz przebadać minimum dwie osoby i zadbać o to by każdy przeżył. A przy nielegalnym tylko jedna osoba musi przeżyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek:

Najbardziej opłakana w skutkach plotka głosiła że za pierwszym razem w ciąże się nie zajdzie, a szybkie wyciąganie to jest skuteczne jak pigułki.
  • Odpowiedz