Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
źródło: 1669101421_jotr06
PobierzI tak ogólnie, że słuchanie metalu zrobi z Ciebie satanistę, że słuchanie techno zrobi z Ciebie geja/lesbijkę.
@Mega_Smieszek: u nas był drugi lvl tej plotki, dostawca internetu (monopolista w gminie xD) opowiadał, że w jednej miejscowości policja jeździła i szukała pirackiego oprogramowania i ludzie wyrzucali komputery przez okna, bo im się to bardziej opłacało niż płacić mandat xD
Teraz mam takie przemyślenia, że pewnie nie wyrabiał z ilością danych
A drugie to klasyk - pierwsza działka od dilera obok szkoły jest za darmo.
@SzycheU: tzw satanic panic
A i Polskę w latach 90 bardzo lubiło odwiedzać UFO i zostawiać kręgi w zbożu, wcale nie była to znudzona wiejska młodzież xD
Dwoje zmarło, jeden oprawca dostał 25 lat a drugi dożywocie.
@gacek2121: a to nie był Axl Rose? ( ͡° ͜ʖ ͡°)