@Mega_Smieszek: Pamiętam wypowiedź Jagielskiego przed koncertem Mansona w Polsce, kiedy to wszyscy spodziewali się skandalu. Jagielski opowiedział o wywiadzie, jaki z nim przeprowadził, w którym zapytał go o to, czy to prawda, że wyciął sobie żebra. Jagielski powiedział, że Manson spojrzał tylko na niego i zapytał jak myśli, czy wyciął je sobie, czy nie. Jagielski odp., że myśli, że nie, a Manson na to, że jasne, że sobie nie wyciął.
@GrochenMochen: Z ogórkami i pomidorami to tez nie jest do końca fejk, łączenie tych dwóch warzyw niszczy witaminę C zawartej w pomidorze, ale w pomidorach jest ich jej i tak mała ilość, że to nie jest duża strata i lepiej szukać wit C w innych źródłach.
@miodeksmrodek: do tej pory myślałem że to tyko u mnie w szkole taka plotka istniała, Ty pewnie z Lubelszczyzny :P @Matias taa pamietam jak byłem mały na wakacjach u babci i akurat sasiadka przyniosła zakwas na ten chleb, zrobiła go na słodko,smakował jak kruszonka ale bez tej posypki na wierzchu, z mlekiem było pyszne. Ty też z Lubelszczyzny? :D
- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
źródło: 1669101421_jotr06
Pobierzproducent samochodów kupował pralki żeby z nich wyciągać brakujące "czipy"
a ostatnia i najbardziej tragiczna w skutkach:
PIS dobral się do kont miliarderów i rozdał na socjal milionom potrzebujących Polaków (wersja oficjalna szerzona przez pewnego pinokia w mediach)
https://youtube.com/watch?v=b5mfWJXjtyQ&feature=share7
@Matias taa pamietam jak byłem mały na wakacjach u babci i akurat sasiadka przyniosła zakwas na ten chleb, zrobiła go na słodko,smakował jak kruszonka ale bez tej posypki na wierzchu, z mlekiem było pyszne. Ty też z Lubelszczyzny? :D