Aktywne Wpisy

adisoniusz +481
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
AlexBrown +95

- plotka o Marylinie Mansonie, który wyciął sobie dwa żebra, żeby robić sobie samemu loda;
- plotka o tym, że policja będzie robiła naloty na mieszkania i będzie sprawdzać czy masz legalnego windowsa xD
#glupiewykopowezabawy #gimbynieznajo #90s #80s #truestory
źródło: 1669101421_jotr06
Pobierz@Mega_Smieszek: jak to plotka. lukasz mowil ze tak bylo. ponoc nawet jakie zdjecia byly
Kate Bush od 30 lat w ogóle nie koncertuje, ona dopiero musi wszystkich nienawidzić.
@Canova: @Chrystus @Mega_Smieszek paradoksalnie to jest prawda. Może to dowód anegdotyczny ale widzę to po swoich rówieśnikach z pod i gimbazy a także szkoły średniej.
Ci którzy się nie uczyli zostali na wsi, w najlepszym przypadku wyjechali do Belgii na ogórki albo do Anglii na spawacza.
Jak będę miał swoje dzieci
@GrochenMochen: pobiera(ło) się grubą igłą z kolca biodrowego, który jest blisko kręgosłupa, więc jak ktoś miał to robione, to mogło mu się pomieszać. Tym bardziej, że ból po takim pobraniu można pomylić z bólem krzyża.
To właściwie nie jest mit, tyle że niesłusznie stało się to usprawiedliwieniem codziennego chlania, a to nie o to chodzi.
@Mega_Smieszek: ta plotka akurat szerzyla sie z ust do ust a nie przez internet
i jeszcze oni mieli sprawdzac to przeszukujac dysk a nie proszac o pokazanie pudelka/dowodu zakupu, wiec starego dobrego CXPWM-773JG-4QVRH-K3WWB-4BJP8 i tak by nie namierzyli bo normalnie sie aktywowal jak oryginal i nawet aktualizacje dzialaly
@Limonene: to ja to słyszałem w wersji z akademikami w miasteczkiem studenckim ;)
źródło: Screenshot_20230715-123617
Pobierz@Niedobry: to posluchaj goth rocka