Aktywne Wpisy

Wrrronika +69
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +10
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

@katienca:
Jesteś. Przez takie myślenie jak twoje (nie obwiniam cię - to zapewne przejęłaś od swoich rodziców) ja w wieku 8 lat bałem się, że moja mama umiera, bo znajdowałem zakrwawione podpaski w koszu na śmieci. Matki bałem się zapytać, a starszy brat powiedział mi, że "jestem za mały żeby wiedzieć o co chodzi".
Dziecko ma prawo wiedzieć jak jest zbudowane i jak działa ludzkie ciało.
Musieć nie muszą, ale pewnym jest, że dziecko będzie ciekawe swojej anatomii, a rodzic powinien mieć kontrolę nad tym w jaki sposób ta ciekawość zostanie zaspokojona, żeby dziecko nie miało potem załamanego obrazu świata, co będzie powodować problemy w przyszłości, więc lepiej, żeby zawczasu sam podjął ten temat. Na przykład
To części ciała jak każde inne.
A po co im wiedza, że na nogę składa się kolano, kostka etc. Nie wystarczy noga?
To ich część i je to po prostu ciekawi.
Są to zwykłe, normalne sprawy.
Odwracając pytanie- jaki może być negatywny skutek przekazania dzieku takiej wiedzy wg Ciebie?
@Jakovv: sam byłem wychowany w katolickiej rodzinie, jako dziecko chodziłem do kościoła i na religię w szkole i nikt nas nie straszył ogniami piekielnymi, raczej uczono nas, żeby być dobrym człowiekiem