Aktywne Wpisy

Wrrronika +69
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
p0melo +10
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

@Kryspin013: @sowizdrzau Kilka sekund w Google:
Ta książka nie jest nikomu potrzebna. Po
@lycaon_pictus: ziom, ja to wiem.
@lycaon_pictus: jak wiele słów z łaciny. Wulwa przechodzi do mowy bo dla wielu osób brzmi znacznie lepiej niż srom.
@Kryspin013: Ja widać jestem jakiś inny, bo wulwa brzmi dziecinnie, a srom normalnie. Dla dorosłej osoby tworzenie nowego słowa jest tutaj fanaberią i wprowadzaniem niepotrzebnego zamieszania. Nie wszystko musi brzmieć słodko.
@lycaon_pictus: nie mi oceniać. Do języka wchodzi to co jest używane - po prostu. Dla mnie też nie robi różnicy czy ktoś powie wulwa czy srom. Nie mniej, oba te słowa znałem i mam wrażenie, że jeszcze z szkoły ok 20 lat
To dlaczego przechodzi słowo naukowe, którego w j. angielskim nikt w mowie codziennej nie używa i próbuje się nim zastąpić słowo naukowe nasze, którego też w mowie codziennej nikt nie używa? Będziemy pisali fekez w podręcznikach
https://pl.wikiquote.org/wiki/Cz%C5%82owiekiem_jestem;_nic_co_ludzkie_nie_jest_mi_obce
Uczenie o anatomii ciała, uczenie o ludzkich podatnościach, o mechanizmie popadania w uzależnienia od strony biochemicznej (hormonalnej) i od strony psychologicznej/behawioralnej jest uzupełniającym się pakietem, który nie może być traktowany
@arinkao: Ja to chyba jestem jakiś dziwny, ale w wieku 5 lat nigdy się przed kolegami nie rozbierałem żeby sobie cokolowiek pokazywać. Później też nie. Wydawało i wydaje mi się to obrzydliwe, aby obnażać się przed innym mężczyzną. Jednocześnie nie mam problemu iść pod prysznic na siłowni czy na
@katienca: może jesteś ale masz do tego prawo. A inni rodzice mają prawo do innego podejścia.
Żyjemy w czasach w których tego rodzaju tematy i treści bywają kontrowersyjne, a podejścia skrajnie odmienne, dlatego dobrze jeśli rodzice (szczególnie jeśli mają jakieś stanowcze poglądy na ten temat) przejrzą taką książeczkę przed pokazaniem jej dzieciom