Aktywne Wpisy
Czy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.
#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor

MonazoPL +68
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͡€ ͜ʖ ͡
źródło: rozdajo monazo
Pobierz

źródło: comment_1651726750wRuqD8ZOyQ9TNO9IeoJQxd.jpg
PobierzTak, gotuje sobie w domu
źródło: comment_1651741704jnEpmOOnSFkRsb14UNRB48.jpg
PobierzBeka z przepisów.
@Tigermass: szczerze to tylko raz jadlem pierogi ruskie ktore mi leiej smakowaly niz biedronkowe xD
@Mumbaj: To nie jest żadna reguła... Teraz jest coraz więcej różnego rodzaju produktów bio eko, które mają dobre czy nawet bardzo dobre składy... Można kupić np. zupy bez konserwantów itp. Nie wszystko, co "gotowe" musi mieć w sobie jakikolwiek dodatek soli w ogóle -
Modek usunął, strzelałem że to Ty zgłosiłeśxDD
A co do reszty to no cusz, ja tu tylko chciałem wyrazić głębokie rozczarowanie hejtem na ludzi którzy nie gotują jakby od tego zależało powodzenie
@AssRock: Po prostu niektórzy lubią to robić, niektórzy redukują koszty, bo muszą, lubią swoje preferencje smakowe, pewność co do składu i sposobu robienia. Też bywało, że żywiłem się gotowymi produktami, ale nie ciągle bo
@breslau98: niby tak, ale ile można jeść to samo. Co prawda można mrozić jedzenie, no ale tak jak napisałem, to się opłaca jak masz rodzinę, a jak nawet mieszkasz w 2 osoby, gdzie jedna je mięso, a druga nie, albo gdzie jedna musi mieć specjalna dietę to już się nie opłaca. Z drugiej strony kwestia