Wpis z mikrobloga

Czy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?

W jednym sklepie outdoorowym w mieście jest przeceniona puchówka TNF. Z neta już teraz bym nie zamawiał ale tutaj jest na miejscu więc mógłbym sobie przymierzyć. Tylko trochę głupio kupować puchówke w lato.

#kiciochpyta #modameska i trochę #outdoor
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Harry_Callahan w------e w to co sobie myślą ludzie zarówno tu jak i w sklepie gdzie będziesz przymierzał kurtkę. Pierwsze primo nic im do tego a secundo to nikogo to nie obchodzi co i kiedy sobie będziesz przymierzał
  • Odpowiedz
Czy dziwnie będzie wyglądało jak w środku wakacji będę kupował kurtkę na zimę?

@Harry_Callahan: ja tak kupiłem super kurtkę. Akurat byłem w Teksasie jak były upały 40+. A na wyprzedaży była fajna kurtka Tommy Hilfiger za $30. Żal było nie wziąć. Na szczęście weszła do walizki i nie musiałem w niej wsiadać do samolotu.
  • Odpowiedz
@Harry_Callahan: Zdradzę Ci sekret kolego ze strony ze śmiesznymi obrazkami, ludzie mają Cię kompletnie w dupie. Nie jesteś pępkiem świata, ani nikim ważnym żeby przejmowali się tym czy kupujesz w sklepie bułki czy kurtkę zimową w lecie. Nawet jak ktoś zwróci na to uwagę, to za pięć minut zapomni, a nawet jak komuś opowie to będziesz w tej opowieści anonimową osobą bez twarzy. Nie piszę tego, żeby Ci jakoś dopiec
  • Odpowiedz
@Harry_Callahan: o boze jaki wstyd, jak pracowałem w sklepie kiedys za młodu, to mieliśmy tam taki czat dla beki, jak klient w środku lata przychodził kupować kurtkę puchową to robiliśmy screena jego przegrywowej biedackiej mordy z monitoringu i rozsyłaliśmy po czacie gdzie mielismy tez najbliższych. Śmiechom nie było końca
  • Odpowiedz