Wpis z mikrobloga

Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!

Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W jakim banku masz główne konto i dlaczego właśnie w tym? ( ͜͡ʖ ͡€)

––––––––––––––––––––––––––––––

Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak tylko to możliwe.

Przykładowo, obecnie możesz zgarnąć banalnie proste 760 zł za założenie konta w Santanderze: https://monazo.pl/oferta/santander-bank-760-zl-za-konto-2025/ ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

lub aż 1000 zł w bonach do Żabki (20 zł co tydzień przez 50 tygodni) za zamówienie karty Citi Simplicity: https://monazo.pl/oferta/1000-zl-w-bonach-zabka-za-karte-kredytowa-citi-simplicity-2025/

Oferty tak fajne, że aż żal nie skorzystać – nie ma żadnych haczyków, wystarczy tylko spełnić proste warunki ( ͟ʖ)

––––––––––––––––––––––––––––––

Konkurs trwa do najbliższego czwartku (14.08) do 12:00. Najciekawsza naszym zdaniem odpowiedź wygrywa kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł. Zwycięzcę oznaczymy w komentarzach pod tym postem, w czwartek (14.08.2025) – powodzenia! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Obserwuj tag #monazo, aby być na bieżąco z nowymi rozdajo oraz ofertami z Monazo!

#pieniadze #promocja #zarabianie #promocje #oszczedzanie #okazja #okazje #p-------------e #bonusy #premia #banki #aliorbank #pko #pkobp #velobank #santander #mbank #ing #revolut #rozdajozadarmo #zadarmo #allegro #finanse #finanseosobiste #zarabianieonline #zarabianiewinternecie #kasazpromocji #darmowekryptowaluty #bank #bankowosc #inwestowanie #inwestycje #gielda #citihandlowy
MonazoPL - Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartoś...

źródło: rozdajo monazo

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@MonazoPL pekao sa bo jak zakładałem tam konto to mieli wysokie oprocentowanie na rachunku oszczednosciowym i można z niego wypłacać dowolnie bez opłat
  • Odpowiedz
@MonazoPL: W Revolucie bo są ekspresowe przelewy darmowe, nielimitowane wirtualne karty płatnicze i karty jednorazowe. Do tego zero opłat za konto i kartę
  • Odpowiedz
@MonazoPL Główne mam w Pekao SA. Działa bez zarzutu, aplikacja w porządku, jest dużym bankiem i nie ma powodów, żeby martwić się o upadłość. Choć kusi mnie przejście na ING, które mam jako drugie konto.
  • Odpowiedz
W ING, bo jak mam ochotę porozmawiać z kimś po Ślunsku to dzwonię sobie na ich infolinię i zazwyczaj ktoś tam pięknie zaciąga.
  • Odpowiedz
@MonazoPL:
1. PKO BP - bo jest całkowicie za darmo, jak nie ma się karty do końca (można używać BLIK-a zbliżeniowego)
2. PeKaO SA - bo mają kartę wielowalutową i nie pobierają prowizji za transakcję w innych walutach (przeliczenie jest po kursie MasterCarda bez dodatkowej prowizji banku)
.3. mBank - pozostałość po dawnych czasach, nie używam od czasu, jak omyłkowo zamknęli mi ROR, zamiast konta oszczędnościowego.
4. N26 - pozostałość
  • Odpowiedz