Wpis z mikrobloga

@Pedroo: Ryżowar ? Tak się mówi na Rice cooker ? Żona mi zainstalowała takie coś co nawet samo wode sobie pobiera i gotuje ryż. Wrzucasz sypki i wszystko.
  • Odpowiedz
@Tigermass:

Sam tez po sobie czuje, ze z roku na rok zamiast sie starzeć to wygladam i czuje sie lepiej.

eliksir młodości - pierogi z biedry i szproty XDDD
  • Odpowiedz
@vlahbej: Znaczy ja jak kiedyś szukałem to widziałem tylko te multicookery. Teraz widzę na necie i ostatnio w media ryżowary. Ale to z tego co widzę dokładnie to samo, w sensie multicooker i rice cooker, bo u mnie dziewczyna z Wietnamu przywiozła japoński rice cooker, to w nim też gotuje jakieś zupy, owsianki, kluski na parze gotuje.
  • Odpowiedz
@Pedroo: Mam zone z Chin to mam chyba z 4 w domu. Dla nich to najbardziej podstawowe wyposażenie kuchni :) może niczego być ale rice cooker musi być.
  • Odpowiedz
@ktoco: eliksir młodości to nie, ale jako 20 latek bylem grubasem nie mającym na nic energii. Dzisiaj 27 lat, dobra sylwetka, potrafie isc na 13h do pracy po czym isc na kilkugodzinna jazde na rowerze albo przebiec sobie 20km. Nie mam problemow z cera czy zdrowiem.
Zmiana nawyków żywieniowych daje bardzo duze efekty w prawie kazdym aspekcie zycia.
  • Odpowiedz
@patrykolos: w sensie no jak ktoś lubi, to niech używa, nic mi do tego, jest to przydatne urządzenie, zwłaszcza jak nie ma się innych robotów, maszynek itp. Ale robienie z tego podstawowego wyposażenia restauracji i stawianie tego jako złote narzędzie to lekka przesada.
  • Odpowiedz