Wpis z mikrobloga

@LZBNZ: żremy gówno to raz, czasem nic nie żremy to dwa, żyjemy w stresie i nerwach często pracując po 16 godzin na dobę to trzy. Czy dożyję do emerytury? Nazwałbym to fartem, gdybym dożył do 50 ( ͡º ͜ʖ͡º)

@eugeniusz_geniusz: Ty myślisz, że to tak hop siup? Nie każdy ma wrodzony talent do gotowania, jakieś wyczucie smaku tak samo jak nie każdy ma wyczucie rytmu
@eugeniusz_geniusz: jak najbardziej, oczywiście. Czasem się udaje czasem nie, czasem makaron się rozgotuje, innym razem wyjdzie idealne aldente, kompletnie nie rozumiem jak to działa bo gotuję go tyle samo czasu, tego samego producenta i na tej samej wielkości "ogniu" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dlatego raczej ogarniam dania na zimno, albo gotowce najczęściej bo najzwyczajniej w świecie czasu brakuje na coś więcej.
@Zjem_Ci_nos: te pierogi z obrazka mają dobre makro i składniki, pizze wziac tego samego producenta(czyli niemrozona donatello z kurczakiem) i mamy świetny skład z super makro, ryz wiadomo, ryba to cenne źródło omega 3, tylko pasztet zamienić na np humus i wziac zwykla bagietke. Zmieniając niewiele mamy same dobre gotowe produkty, na ktorych bazuje od 6-7 lat(zjadam tych picc na potege, tak samo pierogow i szprotek). Mam dokladne badania okresowe w