Aktywne Wpisy
Obiboq +31
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
banzi +278
Poznajcie nową Miss Alabama.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13502991/plus-size-miss-alabama-sara-milliken-responds-cyberbullying.html
#sylwesterzwykopem #heheszki
https://www.wykop.pl/wpis/54608749/dziendobry-jak-co-roku-zapraszam-na-podsumowanie-
m/
@Pierdziawa, @kotsai, @Kulki, @Sindarin, @elsjusz, @fizzix, @briskmann, @sebq92,
@redevid, @brolapaw, @BialaczkaWykopu, @Wikariush, @DinapeS, @PaliwoPiwo,
@blackmolly, @pwone, @Clefairy, @Szczurzewski, @tekon, @Vertesio, @thomansinho,
@grigoryi, @tolstyy00, @Ohtien, @bogush, @Szuruszura, @mala_kropka, @radziuxd,
@anotherguy, @heheszek, @archa,
@rysownik, @IchBinKrzychu, @Peterov, @phsbdg, @siemankojanko, @Mishkaa, @Arrival,
@maciekmacku1988, @Ziomexo, @chrominancja, @Yhymcoo, @Pan_Incognito,
@statystyczny_wykopowicz, @SirSith, @perasperaadopelastra, @iMarek22, @Maliniak420,
@Pawelya, @wesolymuzykworkiestrzezycia, @trzewikodziup, @Sat_Yr, @RaVQ,
@Lutniczek, @sujka, @qqterens, @fwing, @Droppa, @ZaBurz, @Filem00n, @mrwhite0,
@Kutacz_2000, @nietosamo, @turlajwroty, @depmod, @Nodinn, @Luk_,
Komentarz usunięty przez autora
@Szpeju, @MyjeOkna, @Bit3ls, @jakisprostylogin, @JoannitaPL, @djKris, @lukihi,
@manikcs, @Peyer, @Pozytyvny, @ciagleloginzajety, @anecior, @matwes, @Maniek145,
@Raziel91, @Goldschmidt, @superbulwo, @sprzedam_nerke, @zdjecie_z_wenszem,
@Yourisu, @szzzzzz, @lllsss, @verdancy, @Strzala9101, @DinduMuffin, @damian15pl,
@Nowa-ja, @woligater123, @Ark00, @Kimtchie, @PanProgramista, @szyperist, @Rodjer,
@Kaciaan, @shinX, @Corrny,
@MrSkubiaK, @Thexil, @vito_corleone, @Sky-rusher, @Hav0c, @Gryzuu, @elcor,
@SzyszQ, @panbart, @mare4e, @BolczyQ, @Trybun_Plebejski, @Dziesion,
@niggerinthebox, @Fajka, @rz2xd, @Wisimita, @chleb123, @proximacentauri, @sqbi_,
@wkurzamnieto13, @Matfju, @Hoki, @M4rollo, @RimenX, @revolta, @1wolfek,
@Kalmuk32, @Krzewka, @IGABOI, @SamiS, @Brajanusz_hejterowy, @BlackReven,
@kinga-pusia, @slaveke, @bezprzypau,
@krzych192, @ppanc, @olol_, @nnnn19, @Gymski, @Herubin, @wiekoksg,
@Turambar022, @adekad, @eloeleni, @Grenek, @Krosajr, @CoZrobilesKasujTo, @ktbffh,
@Ignac96, @SlaVkot, @hurrdurr221, @Wrath_of_the_Tyrant, @centaurusX, @Ex3, @monekmonczny, @Janus_sram, @csrv, @utlv_, @Czlowiek_Sweter, @Grancix,
@noelo_cohelo, @pociong, @jrs2, @andziamitsu, @Bielecki, @roztentegowywacz,
@Yanush3564, @Mickeyickey, @Yung_dachs, @Byter,
@Hiobe: Thing Counter
@SebX: Jak co roku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Algi!