Aktywne Wpisy
czemuztak +561
Wiadomo, wykop to portal ze śmiesznymi obrazkami, ludzie wrzucają śmieszne rzeczy, można się pośmiać, poszydzić, pokłócić się, poobrażać ruskich, kaczora, donalda, konfederacje.... a nie, już pisałem o ruskich. Ogolnie: po to tu wchodzimy.
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
Ale naprawdę życzę wszystkim, którzy mieszkają w tych rejonach, żeby ich nie zalało, żeby nie tracili swoich domów, albo i w najgorszych przypadkach życia. Trzymajcie się tam, oby na memach się skończyło!
#powodz #wroclaw #
PiersKurczaka +140
Chipsy paskudne jak życie polaka
Pewnie nie słyszeliście tej historii, nie była jakoś szczególnie nagłaśniana przez media, pewnie domyślacie się dlaczego...
Przypomnę tylko że 95% ludzi w więzieniach to mężczyźni. 98% gwałcicieli to mężczyźni. 73% wszystkich aresztowań w USA to 50% populacji. Te statystyki porażają.
Moja rodzina i ja byliśmy prawdziwymi ludźmi i naprawdę tak umarliśmy.
#bekazprawakow #neuropa #mordercy #kryminalne #usa
#pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@patrickjones: Mężczyźni też popełniają więcej przestępstw i co zamierzasz z tym zrobić?
@Kozajsza: a czy ja mowie ze cos zamierzam z tym zrobic?
@Kozajsza: co to za p---------e?
@patrickjones: no ale ponownie - mężczyźni popełniają więcej przestępstw, w szczególności tych brutalnych jak morderstwa, rozboje czy gwałty. Dlaczego o tym nie wspominasz? Jakoś ten fakt jest mniej interesujący?