Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +434
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Pewnie nie słyszeliście tej historii, nie była jakoś szczególnie nagłaśniana przez media, pewnie domyślacie się dlaczego...
Przypomnę tylko że 95% ludzi w więzieniach to mężczyźni. 98% gwałcicieli to mężczyźni. 73% wszystkich aresztowań w USA to 50% populacji. Te statystyki porażają.
Moja rodzina i ja byliśmy prawdziwymi ludźmi i naprawdę tak umarliśmy.
#bekazprawakow #neuropa #mordercy #kryminalne #usa
#pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@patrickjones: Mężczyźni też popełniają więcej przestępstw i co zamierzasz z tym zrobić?
@Kozajsza: a czy ja mowie ze cos zamierzam z tym zrobic?
@Kozajsza: co to za #!$%@??
@patrickjones: no ale ponownie - mężczyźni popełniają więcej przestępstw, w szczególności tych brutalnych jak morderstwa, rozboje czy gwałty. Dlaczego o tym nie wspominasz? Jakoś ten fakt jest mniej interesujący?