Aktywne Wpisy
black_coffe +2
Tusk powinien:
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
Miesiąc temu urodził mi się syn. Życie wywróciło się do góry nogami, nie ogarniamy domu tak jakbyśmy chcieli, ciągle nie mamy czasu na nic. Dowiedziałem się jak kąpać dziecko, kiedy karmić i że zmiana pieluchy nie jest straszna... No chyba że mówisz "ooo jaki bobas" i on akurat sika w twoją stronę do twojej otwartej, gadającej buzi. Wiem jak ciężko udrożnić nosek, że karmiąc piersią trzeba podawać witaminy dodatkowo i że nie ma miejsca na spontaniczność w życiu codziennym. Mimo kryzysu emocjonalnego i wycieńczenia fizycznego kochamy się nadal i idziemy do przodu jako rodzinka NL. Miłej niedzieli Miraski( ͡º ͜ʖ͡º)
#feels #rodzina #tatacontent #zwiazki #holandia #niebieskiepaski #rozowepaski #chwalisiealetylkotroche
U nas posprzątała mieszkanie moja mama i przy okazji nagotowała jedzenia w słoiki xD
Wczoraj mąż się złapał na tym, że jadąc z parku przejeżdżaliśmy obok jednego pubu i mówi „ej, pamiętasz jak tak chodziliśmy na pub quiz? Fajne to było, może pójdziemy znowu?” Oh, wait.... :D
@IkBenPool: Ta studnia nierzadko była kawał pieszej drogi od domu. Nie marudź. ¯\_(ツ)_/¯
Po co wam to było.
Ale polecam dbanie o siebie i związek sam w sobie. Jak moja mama była tydzień temu u nas na kilka dni to zostawiliśmy ją samą z dzieckiem i odciągniętym mlekiem i poszliśmy na randkę na 4h ;)
Komentarz usunięty przez moderatora