Aktywne Wpisy

fbkq +657
To dla tych którzy współczują tej wieśniaczce #izaadamczyk że w-----a się w piramidę.
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
Ta obrzydliwa rura nie cofnie się przed niczym.
#frajerzyzmlm
źródło: temp_file2934577288093526158
Pobierz
timek1119 +205

Miesiąc temu urodził mi się syn. Życie wywróciło się do góry nogami, nie ogarniamy domu tak jakbyśmy chcieli, ciągle nie mamy czasu na nic. Dowiedziałem się jak kąpać dziecko, kiedy karmić i że zmiana pieluchy nie jest straszna... No chyba że mówisz "ooo jaki bobas" i on akurat sika w twoją stronę do twojej otwartej, gadającej buzi. Wiem jak ciężko udrożnić nosek, że karmiąc piersią trzeba podawać witaminy dodatkowo i że nie ma miejsca na spontaniczność w życiu codziennym. Mimo kryzysu emocjonalnego i wycieńczenia fizycznego kochamy się nadal i idziemy do przodu jako rodzinka NL. Miłej niedzieli Miraski( ͡º ͜ʖ͡º)
#feels #rodzina #tatacontent #zwiazki #holandia #niebieskiepaski #rozowepaski #chwalisiealetylkotroche
źródło: comment_1599975627s223QpKJM56DhbbGtZ5Rxy.jpg
PobierzA tak pozatym to 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) - +1 byczku, u mnie córcia już 8 mies a nje siada więc rehabilitantka nadal odradza sadzanie i trzymanie nie w fasolce.
Ale moje gratulacje!
PS. Z trzymiesięcznym maluchem odzyskujemy... może nie spontaniczność, ale część dawnego życia - dzień wcześniej jest pomysł "jedziemy", potem tylko wybieramy dokąd (morze, las, miasto) i jedziemy. Na razie w zasięgu 2h - 3h jazdy,
Z dwoma to jest wszystko tak rozwalone, że aż mi się nie chce.