Aktywne Wpisy
ShinpuTokubetsu +208
Dla mnie jest kilka Rad Nadzorczych. Dla Pana, Panie Areczku maksymalnie jedna praca.
#programista15k #biznes #neuropa #liberalizm #heheszki #januszebiznesu
#programista15k #biznes #neuropa #liberalizm #heheszki #januszebiznesu
Pannoramix +58
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
Jakie najgorsze/najdziwniejsze zachowania kobiet poznaliście po zamieszaniu z nią? xD
I oczywiście w drugą stronę - #rozowepaski podajcie zachowania #niebieskipasek, które po zamieszkaniu z nim wyszły i okazały się ciężkie do życia xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Ach uwielbiam takich ludzi, a potem "dlaczego jestem wiecznie zestresowany i nie mogę spać po nocach"
Odstawianie czajnika elektrycznego w rożne
Albo #!$%@? gadanie 40 minut w temacie, który mozna omówić w 3 zdaniach...
Swoją drogą nie chodzi o sam fakt mieszkania razem. Te same rzeczy wychodzą, gdy na przykład para pracuje razem. Problemy wynikają głównie z cech charakteru. Jedna osoba będzie cholerykiem, druga będzie miała skłonności pedantyczne. Są też zachowania i przyzwyczajenia wyniesione z dzieciństwa.
Niezaprzeczalnie
Ja plecak na plecy z 20kg, do tego nowy namiot wielkości
Komentarz usunięty przez autora
Tak, spośród wszystkich rzeczy to mnie najbardziej wkurza.
Jesteśmy umówieni na wycieczkę, zaplanowana droga, godzina wyjazdu, wszystko spakowane wieczór wcześniej - spięcie wszystko w czasie było kluczowe żeby nagrać film z drona w określonych warunkach. Więc w teorii git, ogarnięte. Po czym w różowej głowie 15 minut przed wyjściem z domu powstaje pomysł posprzątania całej #!$%@? chałupy, bo lubi wracać do czystego i pachnącego domu. A
CZY TY SB SŁYSZYSZ?!?!?!?!? KOLESZKO KURŁA TALERZA W DUPE NIE WŁOŻYSZ
Komentarz usunięty przez autora
-notoryczne zostawianie brudnych naczyń na blacie nad zmywarką (bo się zamyśliłem/zagadałem/spieszyło mi się)
-zostawianie brudnych naczyń w salonie/na szafce nocnej zamiast od razu je wynieść (bo nie idę teraz do kuchni, będę szedł to zabiorę)
-jak mu się skończy żel pod prysznic to podpiernicza mi szampon. Nie powie ze się skończył, nie umyje się moim żelem, mydłem w płynie czy czymkolwiek tylko szamponem, co już raz spowodowało że nie miałam czym
@arteria: znamy się?
Z drugiej strony czytam tutaj o tym, że baby cały czas się kręcą i dobrze wiem, że ja robię tak samo, choćbym miała iść wytrzeć czysty stół to nie usiedzę w miejscu za długo xD
@haaryballs: to samo wewnętrzne uczucie dlatego daję pro tip: jak laska sprzątała to
#!$%@? narzucać obowiązki. Dlatego ja też jestem sam, mam zmywarkę i obiad gotuję co 3ci dzień