@wertum: P-------------e się o wszystko. Nos wiecznie na kwinte. Jeżeli coś nie idzie po jej myśli to jest jej smutno. Zawsze jest jej smutno, nic jej nie pasuje, praca przeszkadza. Jak możesz chcieć pobyć sam, ja tu jestem, gdzie atencja dla mnie. Zdrada z moim kumplem z pracy i ostatecznie moja wyprowadzka. Takie tam ( ͡°͜ʖ͡°)
@wertum spotkałam się ze zdaniem "zanim zamieszkałem z kobietą, nie wiedziałem, że można źle odłożyć mleko do lodówki" ( ͡°͜ʖ͡°) Ps. Nie, to nie o mnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@wertum: u mnie listę przebojów zapełniali wspolokatorzy na studiach. Składowanie w kuchni rzeczy, siedzenie w łazience godzinę rano i wieczorem, a drugi mycie się raz w tygodniu i noszenie o domu ciągle tych danych ubrań, pranie JEDNEJ pary skarpetek w wannie pełnej po brzegi lub puszczenie pralki z tylko jedna rzeczą.
Wspokokatorki były ogólnie znacznie mniej problematyczne.
Choć ogólnie przywary nie od płci zaleza tak naprawdę...
wszyscy ex byli skàpcami, musialam prosic sie 9mies o swiatlo w kuchni (byl elektrykiem), jak w koncu powiedzialam, ze nic juz w kuchni nie robie i on ma nam gotowac to tydzien obrazy majestatu i cichych dni, jak gotowal to specjalnie przesolil, spalil czy cokolwiek innego byle bym powiedziala "nie masz talentu, sama bede gotowac", on do snu lubil puszczac sobie YT, ja potrzebuje ciszy, po dwoch latach czekania az on zasnie
@YumeNikki: mam to samo, wracam zrobie obiad no i bym sobie usiadł, zjadł, jakaś kawka obejrzał coś do tego. No lubię tak po pracy z 2h posiedzieć i nic nie robić. A tu mój różowy wtedy A WEZMĘ POSPRZĄTAM, Z TEJ SZAFY TO JA BYM WYRZUCIŁA WSZYSTKO I NA NOWO POUKŁADAŁA, JEDZIEMY DO SKLEPU NA PIERDOŁY ?!?!??!?!?!?
@wertum: a ja mam same złe doświadczenia z mieszkania z niebieskimi paskami. Nie wiem, może trafiłam tylko na takich dwóch delikwentów. Jeden nauczony że mamusia robi wszystko, więc miał autentyczny problem ze zrobieniem obiadu albo z pójściem do sklepu. Raz kazałam mu kupić sałatę w paczce pociętą to przyniósł mi taką w doniczce. Jeden jedyny raz kiedy myślałam, że pójdę siedzieć za morderstwo którego za chwilę dokonam to byl wtedy,
Jakie najgorsze/najdziwniejsze zachowania kobiet poznaliście po zamieszaniu z nią? xD
I oczywiście w drugą stronę - #rozowepaski podajcie zachowania #niebieskipasek, które po zamieszkaniu z nim wyszły i okazały się ciężkie do życia xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
źródło: comment_5AdoUHCk8OIrvjfQkf69eHf4m0IxjY2f.jpg
PobierzPs. Nie, to nie o mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Składowanie w kuchni rzeczy, siedzenie w łazience godzinę rano i wieczorem, a drugi mycie się raz w tygodniu i noszenie o domu ciągle tych danych ubrań, pranie JEDNEJ pary skarpetek w wannie pełnej po brzegi lub puszczenie pralki z tylko jedna rzeczą.
Wspokokatorki były ogólnie znacznie mniej problematyczne.
Choć ogólnie przywary nie od płci zaleza tak naprawdę...
Komentarz usunięty przez autora