Aktywne Wpisy
Pannoramix +55
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
ShinpuTokubetsu +178
Dla mnie jest kilka Rad Nadzorczych. Dla Pana, Panie Areczku maksymalnie jedna praca.
#programista15k #biznes #neuropa #liberalizm #heheszki #januszebiznesu
#programista15k #biznes #neuropa #liberalizm #heheszki #januszebiznesu
Jakie najgorsze/najdziwniejsze zachowania kobiet poznaliście po zamieszaniu z nią? xD
I oczywiście w drugą stronę - #rozowepaski podajcie zachowania #niebieskipasek, które po zamieszkaniu z nim wyszły i okazały się ciężkie do życia xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Ps. Nie, to nie o mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Składowanie w kuchni rzeczy, siedzenie w łazience godzinę rano i wieczorem, a drugi mycie się raz w tygodniu i noszenie o domu ciągle tych danych ubrań, pranie JEDNEJ pary skarpetek w wannie pełnej po brzegi lub puszczenie pralki z tylko jedna rzeczą.
Wspokokatorki były ogólnie znacznie mniej problematyczne.
Choć ogólnie przywary nie od płci zaleza tak naprawdę...
Komentarz usunięty przez autora
Pokrowiec na deske sedesowa [pic rel].
Kobita zamowila cos takiego, bo narzekala ze jest jej zimno jak siada na deske. Wiadomo facet na "jedynce" sobie stoi i ma wywalone, kobitka musi usiasc, w nocy czy w zimie no zimno. Moje rozbawienie i wzrok pelen politowania, oraz ostry smiech jak to zobaczylem, nie zapowiadal jednak dalszych wypadkow.
Okazalo sie ze to gowno montowane jest od spodu na
- ilość kosmetyków nieużywanych albo zaczętych i pozostawione 1/3 butelki. Szampon do włosów farbowanych i suchych, do mycia w środy nieparzyste itd. #pdk, serio :D
- niedomywanie naczyń. Co jak co, ale kubki po herbacie najlepiej myję ja, i to bez octu #pdk
- nie usiedzi spokojnie, tylko ciągle coś chce zrobić, bodaj czysty stół ścierką wytrze. Plus taki, że nigdy mi nic nie mówiła z tego powodu, ale irytuje mnie, że ona coś robi, a ja sobie np. gram i mam takie wewnętrzne odczucie, że skończy się to awanturą (nigdy nie miało to miejsca, ale ciągle jestem na to gotowy, haha)
- ogrzewanie zimnych stóp i dłoni o mnie w łóżku
@numer_rachunku_karty: akurat jak kobieta dba o włosy to dwa szampony to minimum, nic z tym nie zrobisz :P
@wertum: z takich zachowań to absolutne ZERO sprzątania po sobie, łącznie z zostawianiem brudnego kibla a upomniany stwierdzał, że celowo tak dokładnie oglądam żeby się #!$%@?ć, zero pomocy w czymkolwiek w domu, nawet w dźwiganiu
@krave: to samo zycie kolezanko, "wlasnodupnie" testowane (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Skończyło się na tym że kazałem jej odnieść mysze
Rytuały polegały na wiązaniu tych świeczek jakąś nitką, trzymaniu zdjęcia, zapalaniu zapalniczki i takie tam.
@ragnar-lodbrok-1992: Fachowo to się nazywa neurotyzm. Przeciwieństwo stabilności emocjonalnej.
https://youtu.be/GzmnrebAFp0?t=157