Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

_Alessandro_ +13
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

https://www.wykop.pl/wpis/40722839/noob1980-prosze-akurat-w-moim-przypadku-sobie-odpu/
Trafiam czasami tu na mirko na pytania typu;Mirki #fizjoterapia pomóżcie.
Nie popełniajcie podobnego głupiego błędu jak autor z tego linku.
Nie udowadniajcie komuś, że potraficie lepiej wyrzeźbić swoją sylwetkę niż inni.
Po kilku/kilkunastu latach to niestety przyniesie negatywne skutki.
Jeżeli chcecie zadbać o swoje zdrowie i sylwetkę róbcie to na spokojnie, nie na tempo.
Efekty będą lepsze i długotrwałe, bez zbędnego obciążania organizmu.
To jest taka mała podpowiedź dotycząca późniejszych porad w #fizjoterapia
Dotyczy to również diety.
Umiar i rozsądek.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #zdrowie #fullborsukworkout #dieta #chudnijzwykopem #afera
#wwzuo :)
#teamdodzo
źródło: comment_MErKo3LeciQgx7VclTOupOoXwf2d1Aoe.jpg
Pobierzźródło: comment_SvJrZXOMAIJ7pbg0gYCgxbbJrJvtutFt.jpg
Pobierz@Poemat: Pytania są po urazach jakich ktoś doznał. Wynika to często ze zbyt forsownych ćwiczeń dla danego osobnika. Inny w podobnym przypadku nie dozna urazu.
@powsinogaszszlaja: Bo ludzie niestety jeszcze leją ciepłym moczem na słowo "prewencja" więc pytają się po fakcie. Ale czemu to jest złe, że chcą się dowiedzieć co zrobili źle i co mogą zaradzić na dany problem? Chyba lepiej, niż gdyby olali zupełnie temat.
@Poemat: Nie mówię że jest złe, sam napisałeś coś bardzo ważnego." > Bo ludzie niestety jeszcze leją ciepłym moczem na słowo "prewencja" więc pytają się po fakcie.
O tym też mówię.