Aktywne Wpisy

Tacho_ +29
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Davvs +584

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

https://www.wykop.pl/wpis/40722839/noob1980-prosze-akurat-w-moim-przypadku-sobie-odpu/
Trafiam czasami tu na mirko na pytania typu;Mirki #fizjoterapia pomóżcie.
Nie popełniajcie podobnego głupiego błędu jak autor z tego linku.
Nie udowadniajcie komuś, że potraficie lepiej wyrzeźbić swoją sylwetkę niż inni.
Po kilku/kilkunastu latach to niestety przyniesie negatywne skutki.
Jeżeli chcecie zadbać o swoje zdrowie i sylwetkę róbcie to na spokojnie, nie na tempo.
Efekty będą lepsze i długotrwałe, bez zbędnego obciążania organizmu.
To jest taka mała podpowiedź dotycząca późniejszych porad w #fizjoterapia
Dotyczy to również diety.
Umiar i rozsądek.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #zdrowie #fullborsukworkout #dieta #chudnijzwykopem #afera
#wwzuo :)
#teamdodzo
#bekazpodludzi Ww :)
Ja nie jestem trenerem.
Jeśli hf by było super wszyscy by używali, a nie używa nikt bo efekty są #!$%@? oplakane,
@Poemat: Pytania są po urazach jakich ktoś doznał. Wynika to często ze zbyt forsownych ćwiczeń dla danego osobnika. Inny w podobnym przypadku nie dozna urazu.
@skarbie
To jest indywidualna sprawa. Odniosłem się do wpisu który przytoczyłem.
@SmaletzWyborny: No teraz to poleciałeś, to czemu dalej nie ma samych zajebistych alfa samców na salkach?
@powsinogaszszlaja: Bo ludzie niestety jeszcze leją ciepłym moczem na słowo "prewencja" więc pytają się po fakcie. Ale czemu to jest złe, że chcą się dowiedzieć co zrobili źle i co mogą zaradzić na dany problem? Chyba lepiej, niż gdyby olali zupełnie temat.
@Poemat: Nie mówię że jest złe, sam napisałeś coś bardzo ważnego." > Bo ludzie niestety jeszcze leją ciepłym moczem na słowo "prewencja" więc pytają się po fakcie.
O tym też mówię.
@Poemat: Poleciałem? W jakim ty świecie żyjesz, chłopie. Widzę co się dzieje na obecnej siłowni, wiem co działo się na poprzedniej. Ludzie na koksie nagle dostawali skrzydeł, kumpel kiedyś przywiązywał uwagę do snu, diety, regeneracj, alko nie tknął. Wszedł na koks i po pół roku jedzie na czokoszokach i energetykach bo sam zauważył, że może lachę
@Skogyr: no no, trenuję na tyle sensownie, żeby mieć nieustanny progres. Choć fakt, przez wiele lat trenowałem byle jak, ot,