Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
@weronika-ala: Ciekawi mnie rozmowa o moich problemach z Julka, która gra na easy modzie. Czy zrozumie taką osobę z którą nie ma styczności przez całe życie.
@weronika-ala: No dobra nie mam pojęcia czy to jest łatwy czy ultrałatwy, ale na pewno któryś z tych. Myslalem ogólnie też, że zakręciłbym jej takiego harlekina, że sama po mojej sesji potrzebowałaby psychologa. Wtedy myślę, że zagrałbym jej tak na emocjach, że poczułaby zew Natura. No nic trzeba przetestować ramę Julki.
@weronika-ala: Zmyślał wszystko co mówię, żeby postawić się w jak najgorszym świetle. Używałbym mentolowych kropel do oczu, żeby fakeować płacz, dzięki czemu pani terapeutka przytuliłaby mnie. Potem mówiłbym jej, że jednak mnie denerwuje. Też przebijałbym jej opony w aucie, a potem proponowałbym, że jaj odwiozę ją do domu i wykraczał granice po za terapię, żeby zakręcone miała korbę cały dzień. Takie pierwsze myśli co mi przyszły do głowy.
@_Alessandro_: myślę, że Ci wystarczy zostawić komentarz taki jak wpisy robisz na instagramie jakiejś psycholożki i będziesz miał podobne doświadczenia i taniej na tym wyjdziesz ( ͡º͜ʖ͡º)
PS Skrypty się powtarzają, małpy się nigdy nie nauczą ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@_Alessandro_: Najbardziej niebinarna i odklejona Jula jaką znałem finalnie skończyła jako terapeutkx wiec moglo by być ciekawie. Jesteśmy na tej planecie tylko na chwile, jak masz ciekawy pomysł to realizuj. Jakby Ted Kaczynski sie zastanawiał to byś nigdy o nim nie usłyszał.
@_Alessandro_: chodziłem do takiej xD tylko już po ścianie. I na szczęście przestałem szybko bo placówka rozwiązała z nią umowę i mi wypowiedzieli kontrakt psychoterapeutyczny a Pani poszła pracować do jakiegoś miejsca z bioenergoterapią xDD
Miałem potem spoko terapeutę przez 40 sesji ale po tej całej drogiej zabawie stwierdzam że psychoterapia to copium dla bab i norników aczkolwiek fajnie było pogadać z kimś kto Cię po prostu chce wysłuchać i
#blackpill #psychologia
PS Skrypty się powtarzają, małpy się nigdy nie nauczą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
sie zastanawiał to byś nigdy o nim nie usłyszał.
@_Alessandro_: tak, chlip, wszyscy mają łątwo poza toksykami z tagu, eh...
@_Alessandro_: Nie mówi się tak.
Tylko osoba w kryzysie nieruchania.
Miałem potem spoko terapeutę przez 40 sesji ale po tej całej drogiej zabawie stwierdzam że psychoterapia to copium dla bab i norników aczkolwiek fajnie było pogadać z kimś kto Cię po prostu chce wysłuchać i
Tak dobry pomysl, otworz kanal na youtube