Aktywne Wpisy
se_mallo +140
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
lampkaNaBiurko +98
"Ekspertki" za zaciągnięcie do programu kogoś z takimi deficytami intelektualnymi i psychospołecznymi jak laweciarz powinny dostać dożywotniego bana na jakąkolwiek pracę powiązaną z psychologią. Nie mają o tym zielonego pojęcia. Są szkodnikami.
Wiele było par, którym druga strona się zwyczajnie nie podobała i ciągnęli eksperyment do końca z klasą.
Laweciarz zachowuje się tak jakby w bardzo nieudolny sposób, ze względu na swoje oczywiste ograniczenia intelektualne i społeczne, starał się oczernić Kaję i spowodować,
Wiele było par, którym druga strona się zwyczajnie nie podobała i ciągnęli eksperyment do końca z klasą.
Laweciarz zachowuje się tak jakby w bardzo nieudolny sposób, ze względu na swoje oczywiste ograniczenia intelektualne i społeczne, starał się oczernić Kaję i spowodować,
źródło: Krystian-Kaja-523bb62
Pobierz

PS: wolam i dziekuje za poprzednie wpisy i wsparcie
#ortopedia #medycyna #ratownictwo #sluzbazdrowia #rehabilitacja #pokazrtg #zdrowie #wypadek #mtb
źródło: comment_7kzy0rL3PHujGuSV9WNaibw5p987pYqp.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
@recc
@TYMB4Rk007 Lekarz na SOR był wielkim bucem. Ciężko się z nim gadalo. Nic nie chciał mówić. Jedyne co to że mam małe przesunięcie a ja tu widzę dwa pęknięcia z przesunięciem. Na kontrolę jestem umówiony na wtorek ale nie chce marnować czasu a po drugie to ten gips dźwigam tym połamanym miejscem i cały czas słyszę jak chrupie przy najdrobniejszej zmianie pozycji.
@PolaroidalnY: xDDDDD Jak będzie miał farta to zrobią mu rentgen na koniec i powiedzą, że trzeba złamać i jeszcze raz złożyć.
Idź koniecznie przynajmniej raz prywatnie do dobrego ortopedy. Lepiej wydać te 150-200zł i wiedzieć czy jest ok.
Gdybyś chciał się leczyć tylko prywatnie, to wizyty, prześwietlenia itp. będą kosztować jakieś 1500-2000zł łącznie.
źródło: comment_dmE2jPS9wEg1lRD43hMT4A7WEoJcWMb6.jpg
Pobierz