Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@betkowskim: najzabawniejsze że kilka razy w życiu zdarzyło mi z---------ć kilka tygodni 6 dni w tygodniu po 12-14 godzin

Po tym człowiek jest tak wypruty że następny miesiąc się dochodzi do siebie. A oni p------ą że cały czas tak robią 16 na okrete 7 dni w tygodniu xd
  • Odpowiedz
@se_mallo: Atencjuszowski raktokowy gównobait pod wyświetlenia - gdyby rzeczywiście "dusił ją domestos" to nie robiłaby z tego samochwalskiego gównofilmiku w którym fleksuje się poniżaniem swojego faceta.

Coś jak z ludźmi prawdziwie biednymi, którzy nigdy nie robią medialnej żebraniny w sieci.

PS. 16 godzin dziennie, dzień w dzień - nigga please, kto w to uwierzy, chyba tylko inne takie same raktokowe i instarakowe ksiENSZniczki skrolowania i pazurów.
  • Odpowiedz
@se_mallo: Zrozumcie, że to jest treść robiona pod samotne Grażyny, które zostawił chłop i które teraz sobie próbują to jakoś racjonalizować. To nie był ten, bo nie robił wszystkiego za mnie, jestem usprawiedliwiona, że mi się związek posypał.... Na takiej samej zasadzie działają Julki, które udają, że bardzo cenią mężczyzn, ostatnio nawet jedna onlyfansiara zdobyła tutaj pierdyliard wykopów, bo się przegrywy nabrały na jej narrację, co było mega żałosne. Tak
  • Odpowiedz
@se_mallo: bait oczywisty pod komentarze, ale nie do końca nierealny. Miałem takiego kumpla, zasuwał po 12h, nocki, dniówki, a potem jeszcze ze swoją ukochaną jeździł po galeriach, lidlach, bo przecież trzeba zakupy zrobić do NASZEGO domu. Jak nie zakupy to musimy posprzątać NASZ dom. Panienka głównie leżała i pachniała, bo pracowała po kilka godzin dziennie niedaleko domu, a resztę dnia spała albo oglądała tiktaki xD No feministyczna definicja pół na
  • Odpowiedz