@BlackpillMonster Programiści czekający na to by znowu być bogami i patrzeć na plebs z góry. Ego w------e w kosmos i boli. Jak tam życie za 3 średnie krajowe? Kryzys, prawda? I jeszcze trzeba pracować z 4 godziny dziennie, p--------e ( ͡°͜ʖ͡°)
@ipkis123: ale cię piecze dupsko, że ktoś ma lepiej hahahha. K---a, kwintesencja p0lactwa xDDDD Dosłownie zachowujesz się tak samo, jak ludzie których opisujesz, tylko w drugą stronę
Ja sam nie jestem programistą, ale pracowałem w korpo z takimi. I z ręką na sercu muszę powiedzieć że programiści to jedna z najlepszych grup zawodowych z jakimi pracowałem. A wy chyba macie wyobrażenia o tej grupie zawodowej na podstawie wpisów jakichś trolli na necie xD
@ipkis123: nawet nie musze zgadywac na kogo takie smutne p---y jak ty glosuja, ale dobrze, najpierw it potem reszta. jak myslisz ze to sie zatrzyma na programistach to mam dla ciebie zle wiadomosci ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: 1000010282
PobierzJak tam życie za 3 średnie krajowe? Kryzys, prawda? I jeszcze trzeba pracować z 4 godziny dziennie, p--------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A sieciówka i instalacje mają się dobrze. No ale coś trzeba w życiu umieć i czasami sobie pobrudzić ręce.
@wypok_wypok: Może i będzie, ale będzie to "odbicie zdechłego kota" i lecimy 'to the moon':
źródło: image
Pobierz@ipkis123: ehhh te urojenia wykopków xD
Ja sam nie jestem programistą, ale pracowałem w korpo z takimi. I z ręką na sercu muszę powiedzieć że programiści to jedna z najlepszych grup zawodowych z jakimi pracowałem. A wy chyba macie wyobrażenia o tej grupie zawodowej na podstawie wpisów jakichś trolli na necie xD