Aktywne Wpisy

zajsty +219
W 30 kolejce Harry Kane z jednym trafieniem.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL30
Pobierz
PozdroMleczny +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: amj78z
PobierzCzyli jak klient wskazuje wymagania to znaczy że właściciel firmy przestaje być już szefem w tej firmie?
@Arakello: Ty mówisz za ile mu to wybudujesz
Co innego inny przedsiębiorca który jest decyzyjny w jakikolwiek sposób. Odpowiadając na pytanie: tak, rozróżniam i w tym przypadku kierowca ubera jest robolem na jdg.
@Arakello: Tak, jeśli ma jednego klienta z którym ustalił stawki i którego traktuje tak jakby był jego przełożonym.
Tak jak piszesz, to muszę się zapytać kumpla programisty jak tam jego softwarehouse. Bo wiesz, ma firmę programistyczną, coś jak COMARCH, tylko że zatrudnia jednego pracownika - siebie.
@Arakello: No to żeś dał porównanie z d--y jak nie wiem xD To ja może teraz zrównam krem do rąk z koszulą flanelową. To ta sama liga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weź pogadaj z rządem bo chcieli robić jakiś test przedsiębiorcy a wystarczy zapytać BlackpillMonstera
Ale żeby nie było, że tylko udawałem upośledzonego, to przecież podałem wszystkie warunki konieczne do obalenia "bycia przedsiębiorcą" według mema. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Nic tam nie ma o ilości pracowników
@Arakello: jak ktoś ma firmę budowlaną to sam sobie wybiera klientów i co będzie robił przez kolejny miesiąc