Wpis z mikrobloga

Imagine że masz więcej niż 12 lat i stawiasz sobie w pokoju maszynkę migającą wszystkimi kolorami tęczy xD przez tych zjebów trzeba się nagrzebać mocno kupując cokolwiek do komputera, by znaleźć coś co nie wygląda jak choinka w gejowskim burdelu #gejming #komputery #rgb #bekazkuca #gaming
talmudyczny_triumfalizm - Imagine że masz więcej niż 12 lat i stawiasz sobie w pokoju...

źródło: temp_file276006598043205465

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ustawiasz sobie jednolity kolorek i jest klasa.

@vieveble: w tym pic rel lub podobnym to nawet po ciemku nie jest klasa, bo wygląda jak j----e akwarium dla gekona

jeśli serio masz problem, żeby znaleźć komponenty bez RGB, to nie świadczy zbyt dobrze o twojej zaradności zyciowej(

@Ralphs: teraz mi wskaż gdzie napisałem, że nie jestem w stanie
  • Odpowiedz
@talmudyczny_triumfalizm jak już się łapiemy za słówka to:
- nie napisałem, że nie jesteś w stanie, tylko masz z tym problem. A wiem, że masz, bo się o to zesrałeś w powyższym wpisie.
- ciekawe skąd wiesz jak wygląda choinka w gejowskim burdelu( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
Imagine że masz więcej niż 12 lat i stawiasz sobie w pokoju maszynkę migającą wszystkimi kolorami tęczy xD przez tych zjebów trzeba się nagrzebać mocno kupując cokolwiek do komputera, by znaleźć coś co nie wygląda jak choinka w gejowskim burdelu

@talmudyczny_triumfalizm: czyli nie dość, że można się cieszyć ślicznymi kolorkami to jeszcze na dodatek kogoś to piecze

podwójne zwycięstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
witajswiecie - >Imagine że masz więcej niż 12 lat i stawiasz sobie w pokoju maszynkę ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz