Aktywne Wpisy

maikeleleq +27

Krupier +31
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

czy to normalne ze po rozstaniu z dziewczyna zastanwiam sie czy moze jestem jakims toksykiem albo narcyzem? tak caly czas analizuje co moglo pojsc nie tak, bo przez pol roku bylo wrecz wysmienicie, odnosilem wrazaenie ze znam ta osobe cale swoje zycie, ale nagle cos sie stalo i wszystko leglo w gruzach, mialem chwile powiedzmy slabosci i nagadalem jej w nerwach, ona sie obrazila, probowalem to jeszcze wyprostowac, ale to juz nie bylo to co bylo wczesniej, od tego momentu bylo tylko gorzej, i nie moglem wytrzymac i jeszcze bardziej nakrzyczalem, ona sie speszyla i tak zastanwiam sie caly czas, czy moze jestem toksykiem jakims?
#zwiazki
#tinder
#niebieskiepaski
#podrywajzwykopem
#milosc
#logikaniebieskichpaskow
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Mało tego potrafią zgłębić temat i wykorzystywać wiele mechanizmów na swoją korzyść.
Różne zaburzenia to też skala. Występuje coś takiego jak rys i wtedy możemy mieć pewne cechy bez występowania pełnego zaburzenia.
Więc nie wiemy co dokładnie się działo i wykop to też nie pole do stawiania diagnozy.
A że analizujesz to dobrze, tylko spróbuj spojrzeć obiektywnie, wypisać sobie na kartce czy cos, bo może poza krzykiem to za bardzo szukasz winy w sobie.