Wpis z mikrobloga

Myślicie, że jesteście bardziej moralni od ruskich, a prawda jest taka,że ciesząc się z ich śmierci jesteście co najwyżej tacy sami jak oni. #ukraina #rosja #wojna
  • 91
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nygas232: To prawda, że poziom zezwierzęcenia u wielu wojowników klawiatury na wypoku już dawno stał się żenujący, bo jednak człowiek to człowiek i nie ma się z czego cieszyć, ale z drugiej strony ten sam ruski soldat do filmu z truchłem którego gdzieś tam w Donbasie wykopki się masturbują mógłby siedzieć gdzieś w okopie pod Rzeszowem, czy innym Białymstokiem, tak ten kraj jest p------y, więc nie ma co też przesadzać
  • Odpowiedz
@Nygas232:

nie wiem, gdzie się wychowywałeś. Może w jakimś kraju trzeciego świata gdzie się biega z dzidami, to może dla Ciebie normalne.

Za naszą granicą ganiają z bardziej technologicznie zaawansowanymi odpowiednikami dzid. I przybiegna do nas. Im wiecej ich teraz zginie tam, tym mniej przybiegnie tu.
  • Odpowiedz
jeśli sprawiedliwości staje się zadość to jest inna sytuacja, tutaj jest radość z mordowania się

@Nygas232: NIe. To jest radość z każdego zabitego Ruska i żal nad każdym zabitym Ukraińcem. Bo już nie będzie zabijać Rusków.
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: Dokładnie, dla mnie jest to bardzo proste, są zachowania dla naszego społeczeństwa korzystne i te nie korzystne - humanistyczne rozczulanie się nad egzystencją i losem Rosyjskich żołnierzy osłabia wolę walki społeczeństwa - a prawda jest taka, że ci sami żołnierze to narzędzia do wymuszenia na nas uległości, jak trzeba to wycelują w nas b--ń. Nawet jeśli by byli siłą zmuszani do walczenia, to do walczenia przeciwko nam. Wszystko inne
  • Odpowiedz
Myślicie, że jesteście bardziej moralni od ruskich,

@Nygas232: popełniasz błąd oceniając ruskich z perspektywy własnej, tj. zachodniej,
ruskich sołdatów na wojnie coś takiego jak moralność to nie istnieje więc takie rozpatrywanie kompletnie nie ma sensu,
nie można porównywać coś do czegoś co nie istnieje
  • Odpowiedz
@Nygas232: typie, ale jak ktos kogos napada i jeszcze z zamiarem zabicia, to mam sie drzeć, zeby zostawić napastnika i ryzykować, ze to ja bede kolejna ofiara? Ruskie przeciez groziły Polsce, także ich śmierć to większe moje bezpieczeństwo. Po drugie wystarczy nie chcieć zabijać i nikt ci śmierci nie bedzie życzył. Serio to jest takie trudne do zrozumienia?
  • Odpowiedz
@Nygas232: Zbyt głęboko te ruskie czopki sobie wepchałeś w d.., na mózg ci się rzuciło

PS każdy martwy Rosjanin mogący unieść karabin to większe bezpieczeństwo Polski. Dlaczego mam się nie cieszyć? Kocham swój kraj.
  • Odpowiedz
@Nygas232: jeśli masz ochotę występować w roli filozofa moralizatora, odpowiedz sobie na pytanie czy zapłakał byś nad śmiercią gwałciciela Twojej matki, żony i siostry.
  • Odpowiedz