Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
dokładnie, atakowanie sąsiada w zdradzieckiej zbrojnej napaści, z pogwałceniem umów o nieagresji i dokonywaniem zbrodni wojennych jest złym podejściem. Dobrze mówisz
☝️
czy coś umknęło mi z twojej logiki?
tak, ruscy idą z zamiarem zabicia Ukraińców, później Polaków. Będą tak daleko szli aż ich się nie powstrzyma.
Każdy martwy ruski żolnierz to moje większe bezpieczeństwo, dlatego się cieszę.
Czlowiek sie cieszy. Moze to i z mojej i moich bliskich zbiorek cos tam jest w tych dronach czy innym wyposazeniu ukriańskich żołnierzy, więc mam jakieś tam poczucie dobrego uczynku, że się do tego likwidowania zbrodniarzy choć minimalnie przyuczyniłem :)