Wpis z mikrobloga

Myślicie, że jesteście bardziej moralni od ruskich, a prawda jest taka,że ciesząc się z ich śmierci jesteście co najwyżej tacy sami jak oni. #ukraina #rosja #wojna
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nygas232:

to się zastanów czy przypadkiem takie podejście nie jest złem

dokładnie, atakowanie sąsiada w zdradzieckiej zbrojnej napaści, z pogwałceniem umów o nieagresji i dokonywaniem zbrodni wojennych jest złym podejściem. Dobrze mówisz
☝️
  • Odpowiedz
  • 26
@Nygas232: ja się nie cieszę. Tak szczerze to wolałbym żeby spokojnie siedzieli sobie w domu z własnymi rodzinami. Oni wybrali kult śmierci, mordowania niewinnych. To nie cieszenie się to brak współczucia na ich krzywdę, a to duża różnica
  • Odpowiedz
  • 47
@Nygas232 bandyci napadł na wioskę. Rabują, gwałcą, mordują cywilów. Jeden zastał zabity w trakcie napadu. Ludzie się cieszą, że już nikogo nie zabiję. Są gorsi moralnie od bandytów...
czy coś umknęło mi z twojej logiki?
  • Odpowiedz
@Nygas232: nie mogę się cieszyć, że ktoś kto idzie z zamiarem zabica mnie sam zginął. zajebista logika :D

tak, ruscy idą z zamiarem zabicia Ukraińców, później Polaków. Będą tak daleko szli aż ich się nie powstrzyma.

Każdy martwy ruski żolnierz to moje większe bezpieczeństwo, dlatego się cieszę.
  • Odpowiedz
@Nygas232: jest naturlane i sluszne. I zwyczjanie dobre. Dobrzy ludzie ciesza sie gdy bandyckie bestie gina. Stad nie ma nic lepszego do porannej kawy niz filmiki z dronowaniem kiblokradow :D
Czlowiek sie cieszy. Moze to i z mojej i moich bliskich zbiorek cos tam jest w tych dronach czy innym wyposazeniu ukriańskich żołnierzy, więc mam jakieś tam poczucie dobrego uczynku, że się do tego likwidowania zbrodniarzy choć minimalnie przyuczyniłem :)
  • Odpowiedz
@Nygas232: widzisz saszka, powiem ci to co mówiłem wszystkim moim kumplem zza granicy - jestem Polakiem, jak słyszę że ruskie gdzieś giną albo mają źle to z automatu mi się gęba cieszy. Oby was jak najwięcej zniknęło, od kul, dronów i alkoholizmu
  • Odpowiedz